Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי { קורבט} סובל מבעיית התחממות. לאחר שיפוץ רדיאטור והחלפת הפאן קלאטץ {שהיו לא תקינים} טמפ העבודה השתפרה אבל היא עדיין גבוהה מדי - באיזור ה105 מעלות צלזיוס .

החלפתי את הפלאגים ברכב וחשבתי שאולי בעזרת הקריאה של הישנים אולי אני יוכל להבין את המקור לבעיית ההיתחממות { הצתה לא מכוונת , קרבורטור וכו} .

צרפתי תמונות ובעזרת הספר של היינז הצלחתי להבין שהקורוזיה על גבי הפלאגים נובעת מטמפ עבודה גבוהה מדי .

שאלתי היא האם ניתן להבין עוד משהו ממבט על הפלאגים האלו ? האם ישנה בעיה של תערובת ענייה למשל? כל חוות דעת של בעל ידע תעזור לי מאוד .

dscf4285m.jpg

dscf4283.jpg

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נלך הפוך...קודם כל ממראה הפלג הוא ישן מאוד, וחלוד, בדוק בספר את סוג הפלאג שלך

ומידת המרווח של האלקטרודה.

מצא פלגים מתאימים חדשים והרכב, לאחר מכן פנה למומחה שיתאם לך את המנוע וכיוון ההצתה.

אם לאחר פעולות אלה אם עדיין הרכב מתחמם נמשיך משם.

הבשורות הטובות אין לך שמן על הפלאג מה שמעיד שהמנוע בריא - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפי הצבע שהם נראים, יש מצב שזאת תערובת ענייה, אבל גם יכול להיות שזה עקב ההתחממות של המנוע.

החלפת פאן קלאץ' ושיפצת את הרדיאטור, מה עם הטרמוסטט? החלפת ? קיים בכלל טרמוסטט?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

החלודה החיצונית אינה משנה דבר (ניתן לנקותה עם מברשת פלדה . גם לגילם אין חשיבות אלא לקילומטראז' שעשו .

הפלגים שהצגת מעידים על תערובת עניה (לא בריא ... למנוע.)

כיוון מאייד חובה והתאמת דיזות לאופי הנסיעה .

אודי.

פורסם

תודה לכם על התגובות המהירות .

רן - את הפלאגים כבר החלפתי בשמיניה חדשה שמורכת על הרכב.

לגבי מערכת הקירור הטרמוסטט קיים וגם נבדק במים ונראה שהוא גם עובד כרגע פרקתי אותו לגמרי אבל עדין לא נסעתי לבדוק אם יש הבדל.

RACING

ONE BALL

פורסם

יופי שהחלפת חשוב שיהיו על פי הוראות היצרן ופירמה טובה!

הכללים למונע צונן:

1. תיאום מנוע מושלם כיוון הצתה וקרבורטור אצל מומחה!

2. משאבת מים תקינה

3. רדיאטור נקי ומעברי מים פתוחים.

4. אטם מכסה הרדיאטור מקורי ואוטם היטב.

5. נוזל קירור איכותי!

6. טרמוסטט תקין ועל פי הוראות היצרן.

7. מניפת איורור תקינה ומתוחה כהלכה.

8. שמן מנוע איכותי.

לא צריכה להיות בעיית התחממות! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היי טום,

הפלאגים ששמת הם הנכונים (AC DELCO ACR43TS).

אני מבין שלא עשו טיפול לקורבט (בניגוד למה שאמר המוכר) ולכן הייתי ממליץ לך להחליף גם שמן מנוע (צריך 10W40, עדיף חברה אמריקאית מוכרת - AC DELCO או MOTORCRAFT, בשום אופן לא אמריקן איגל) ופילטר שמן מקורי (AC DELCO PF454/PF35/PF47, לא משנה הסיומת).

מעבר לכך, אני מבין שכבר נוקה הרדיאטור, נבדק הטרמוסטט, הוחלף נוזל הקירור המאוורר תקין, הקרבורטור וכיוון ההצתה תקינים.

במידה וכל זה לא יעזור, נמשיך.

עדכן בהתפתחויות.

אמיר

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

אמיר

לא נעשה טיפול לרכב לכן עשיתי בארץ בעצמי.

הוחלפו פלאגים לזהים של AC DELCO וכנל פילט שמן , דלק ואוויר

שמן מנוע 10/40 חצי סינטטי של ליקווי מולי

3 גריקנים של נוזל קרור של פרסטון!

חוטי הפלאגים בדרכם ארצה גם כן.

אני יקח את הרכב למכונאי שיכוון הצתה ואם צריך קרבורטור למישהו יש ניסיון עם בעל מקצוע מומלץ? מהו סדר גודל של עלות עבודה כזאת?.

בנוגע למכסה הרדיאטור האם יש דרך לבחון אותו וויזואלית לפני קניית אחר ? עושה רושם שהגומיות שלו במצב טוב

RACING

ONE BALL

פורסם
אמיר

אני יקח את הרכב למכונאי שיכוון הצתה ואם צריך קרבורטור למישהו יש ניסיון עם בעל מקצוע מומלץ? מהו סדר גודל של עלות עבודה כזאת?.

בנוגע למכסה הרדיאטור האם יש דרך לבחון אותו וויזואלית לפני קניית אחר ? עושה רושם שהגומיות שלו במצב טוב

יש מצב שבגלל שתערובת עניה הרכב מתחמם

כי לדלק שנכנס לחלל השריפה בזמן הקטן הזה עד לשריפה הוא מקרר את המנוע(צילינדר בנמע)

בכול אופן בחיפושית זה בדוק

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לשני בעלי הקורבטים אתם טועים ביג טיים עם השמן שאתם שמים למנוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובקשר לבעל מיקצוע שיכוון ויטפל לך ברכב אני ממליץ לך לגשת ל איציק ראובני 0544779944

אין ספק בכלל שהוא הכי חזק בתחום בארץ.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אמיר

היי טום,

לגבי השמן - ליקווי מולי לא ממולץ, חוטי פלאגים - אני מאמין שתוכל להשיג גם בארץ, מכסה רדיאטור - קנה מקורי - לדעתי זה לא יקר. נסה באוטוליין - ריבל 12 ת"א - 03-6397285. אם לא תסתדר, תחזור אלי למייל או בה"פ.

כיוון קרבורטור - יש בחולון את ינקו - המלאכה 29 אזור תעשיה חולון - 03-5503174 שנחשב למקצועי. בדוק איתו עלות העבודה.

בהצלחה.

אמיר

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

מצטרף למומחים, בהחלט נראה תערובת ענייה.

מעבר להתחממות (שזה רע מספיק) תערובת ענייה מאוד יכולה לגרום לבעיות שסתומים, ובאופן כללי האוטו לא נוסע. זה לא כל כך מתאים לקורבט...

ממליץ בחום רב על "חרמון קרבורטורים" ברחוב הירקון 65 בני ברק. בעל מקצוע נדיר ביותר, וגם לא יקר. 0526694446

מעבר לזה, ואחרי שתסיים את עניני הכיוונים, אם הבעיה לא נפתרת, שוה להעיף מבט על יצרן הרדיאטור. אם הוא לא מקורי, לך תכין לך אחד מ 3 שורות, ויותר לא תראה בעיית התחממות.

בהצלחה

פורסם

חברים תודה רבה על העזרה אני מקווה שמסופש הבא יצא לי לקפוץ לינקו או לבחור בבני ברק ושבאמת תפתר הבעיה.

בעיניין הרדיאטור - הוא שופץ לחדש והקיבולת שלו הוגדלה ב30%

כנל לגבי מעברי המים שנשטפו בלחץ מים.

RACING

ONE BALL

• תוכן חדש...