Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל קדט C, סדאן 2 דלתות(לא קופה!!!), שנת יצור 1974, מספר חיפאי. נפח מנוע 1200 סמ"ק, 55 כ"ס(60 כ"ס בדגם S האוטומטי).

קטן, צפוף ואיטי, עם ביצועים של צב - אבל אמין. יוון מלאה עד היום בקדט C, בעיקר דגמי סדאן עם 2 ו-4 דלתות. אחת הסיבות ההסטוריות להצלחתה בשוק היווני היתה מדרגת מס עד ומעל לנפח 1200 סמ"ק, שמכוניות רבות פיספסו מלמעלה(בנפחי 1.3 ומעלה).

למזוכיסטים, יוצרה הקדט הזו גם עם מנוע 1 ליטר עם 40 כ"ס :oops::oops::oops: גם דגמים אלו שווקו ביוון.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מנוע ה 1.0 העתיק, שצקורו בקדט A של תחילת שנות ה 60' המשיך לאחר מכן בקורסה שהוצגה ב 83', ויוצרו נמשך עד תחילת שנות ה 90' !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם נדלקת על אוטו כזה, מוטב שתקנה את הרכב מהישוב שלך לחלקים ותקנה אחת נוסעת במצב טוב. אחת לכמה זמן מתפרסמות קדט C במצב סביר ומעלה בלוחות השונים - ומאחר ושויו של רכב כזה נמוך מ-10,000 ש"ח בכל מקרה, כדאיותו של שיפוץ מקיף מוטלת בספק.

בארץ שווקו מגוון גרסאות קדט C:

-סדאן 2 ו-4 דלתות

-הצ'באק 3 דלתות(סיטי)

-קופה 2 דלתות

-סטיישן 2 דלתות

למרבה הצער, כולן יובאו עם מנוע 1.2 בלבד. מי שגרסאות הקופה ראלי/GTE עושות לו את זה(לי למשל), יוכל רק לייבא אחת מחו"ל. למרבה הצער, הן אינן זולות.

ולסיום, פרסומת מקורית מהשקת הקדט C, בכיכוב...סדאן 2 דלתות. הפרסומת דוברת הגרמנית מתארת את רשמי נהיגת המבחן של מגוון נהגים על המכונית החדשה. שימו לב לתלבושות ולתספורות של המשתתפים, שחלקם כאילו יצאו מסרטי פורנו ישנים ב-RTL. חגיגת סבנטיז במיטבה :-)

http://www.youtube.com/watch?v=ttLu_oxbw0A

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כאחד שהיה לו קדט כזו - קופה ,

אבל עם מנוע כמו שנאמר : 1200 , גיר אוטומט ,

אני יכול להעיד כי הרכב אמין מאוד , נוח יחסית ,

לא מפואר , עממי ופשוט , שקט לנסיעה , הגה נהדר , רך ונעים

רדיוס סיבוב נהדר .

רכב לא קשה לשיפוץ וחלקים בנמצא .

אם מחיר קניה של רכב כזה הוא באמת סביב ה - 1000 שח , והבודי סביר

לא תגיע רחוק כלכלית ותקבל רכב אמין מאוד ולא מאכזב .

בהצלחה .

דרור .

Kadett C Kupe.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מנוע ה 1.0 העתיק, שצקורו בקדט A של תחילת שנות ה 60' המשיך לאחר מכן בקורסה שהוצגה ב 83', ויוצרו נמשך עד תחילת שנות ה 90' !

לחבר שלי יש קדט A שנת 64 שאני עוזר לו לשפץ כעת, מנוע ה1.0 כל כך קטן וחמוד שבא לחבק אותו.:lol:

רכב פשוט מכאנית ואמין מאוד.

כבר חתמתי...

פורסם

זה מזכיר לי שראיתי אחת כזאת קופה, נראתה שלמה אך זקוקה לשיפוץ, במוסך באחד מאיזורי התעשייה. אם מישהו מתענין, אולי אוכל לברר פרטים והאם היא למכירה.

• תוכן חדש...