Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו אחד המפלגים היפים ביותר שנתקלתי בהם עד היום, ולדעתי מבנהו הפשוט והחזק לא מפסיקים לעורר בי הערכה כל פעם שיוצא לי לשפץ אחד כזה.

מבנה כללי: מפלג בעל שתי פלטינות, משוקולת עם קפיצים, בעל גוף מסגסוגת אלומיניום, או סגסוגת מגנזיום, שני מיסבים כדוריים תומכים בציר. יכולת עבודה עד 10,000 סל"ד.

יושב על מנועי הV6 של פרארי בנפח 2.0 ו- 2.4 מונע היישר מגל זיזים.

כחלק מכל טיפול שגרתי אני נוהג לפתוח אותו ולראות מה המצב בפנים. במקרה של התיבשות מגריז המפלג ממשיך לעבוד אך יכולת הקידום נפגעת והיציאה מקידום נפעת גם היא והתוצאה היא בעיות בסרק, ובעיות חוסר בכוח עם העליה בסל"ד.

ייאמר לזכות המפלג שכם כאשר הוא יבש, מעוך לגמרי בפנים, חופשים ציריים במשקולות עד לרמה שכאשר מחזיקים אותו ביד ומשקשקים בעדינות הוא נשמע כמו קופסא עם ברגים - גם אז - עדיין המנוע יעבוד בצורה סבירה ולכן לעיתים מגיעות אלי מכוניות עם מפלג שהוא ממש מחוסל - דבר המעודד ייצור מחודש של חלפים למפלג זה.

בתמונות הבאות מפלג שהוצל למרות שהתחיל לטחון עצמו,

IMGP7523.jpg

IMGP7524.jpg

IMGP7525.jpg

IMGP7526.jpg

IMGP7528.jpg

IMGP7530.jpg

פורסם

איזה יופי...

אם מותר לשאול - באיזה מכונית המפלג מורכב?

כמה יפה לראות קישור בנושא איכות אומנותית, לעומת עוד קישור על מוסטנג או MG.

אלעד

פורסם

האם מדובר על פרארי כזאת:

Ferrari-Dino-246-GT.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן הוא מורכב בפרארי דינו כמו בתמונה, וגם בפיאט דינו קופה וספיידר (שמותקן בהן אותו מנוע במקור רק מקדימה ובצורה אורכית ולא באמצע ולרוחב כמו בפרארי) בתמונה האחרונה המפלג במקומו הטבעי.

IMGP6895.jpg

IMGP0122.jpg

IMGP7383.jpg

פורסם

אני מכיר מישהו שגם התעסק עם מפלג דומה, רק על מנוע 8 :-P

DSC_0049.jpg

DSC_0050.jpg

DSC_0051.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מצטער, אין לי

1DSC_0047.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

שלום.

כול הכבוד!!!

ועכשיו בלי התחמקויות ובלי התמקחויות רוצים תמונות של האלפא אשר נמצאת בדיוק בהליך ירידה מהארץ לאנגלזיה.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הנה מספר תמונות של הג'וליה בנמל בדרכה אליי. התכנית היא להגיע איתה לחגיגות המאה האיטליה שנה הבאה.

תודה רבה לבני ל. על הטיפול בהנעת הרכב, ההובלה לנמל, העזרה הרבה לאורך כל הדרך וכמובן התמונות.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

שלום אודי,

אין עדיין אינפורמציה רשמית רק שמועות. אני בקשר עם בחור מPR של אלפא רומאו ואין עדין פרטים רשמיים לפרסום לדבריו.

תודה

גדי

פורסם

גדי ,

אולי גם אני אבוא עם איזו ג'וליה :-)

אגב מי הכין את הפתחים בפח החזית בג'וליה שלך ?

אודי.

פורסם

היא הייתה נובה.

החלפתי מכסה מנוע, בגז', וגריל. לאורך כל התהליך התלבטתי עם היא תהיה נובה או ג'וליה. החיבה שלי למראה עם הפנס הבודד+ הקושי לאתר חלקי נובה (גריל למשל) הכריעו את הכף

פורסם

איזה יופי של אוטו, נראה נהדר ללא טמבון קדמי (סטיה שלי?)

האם יש סיכוי לעבור טסט בארץ עם רכב אספנות ללא פגושי הניקל ?

אם סוגרים את החורים בפח, הרכב נראה די טבעי ללא הפגושים.

דוגמה:

100_1373.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...