Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזאת שאלה לא מכובדת לכל אוהבי רכבי אספנות אבל אני רוצה לעשות בה שימוש ולא סתם שתשב אצלי, מבחינת הדלק אני לא אוכל לממן אוטו שאוכל כל כך הרבה דלק, אז אפשר לדעת איזה מנוע של 2000 או 1800 אפשר להלביש למסוטנג?

תודה :)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם דלק זה מה שמטריד אותך בעלות רכב מודל 66, כנראה שאתה עדיין לא מכיר את שאר ההוצאות.

הכיף ברכבים האלו זה המנוע הגדול, אין שום סיבה הגיונית להחזיק אוטו כזה מסורס עם מנוע 1600 (מעבר לזה שאני בספק אילו ביצועים תצליח לקבל ועוד לא דיברנו על רישוי...)

בקיצור, לא ממש מומלץ גם אם אפשרי.

סער.

פורסם

אתה רציני? עזוב שאין דרך חוקית לאשר את זה אבל זה פשוט עלבון לאוטו ולכל מה שהוא מייצג!

לא מספיק ש6 צילינדר זה מנוע עלוב אתה רוצה לשים עוד מנוע קטן ומצ'וקמק?!

רכב אספנות לא נועד לנסיעה יומיומית זה תחביב שהוא מותרות, אם אין לך כסף לנסוע תעמיד את האוטו או שתמכור.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אפשר תשובה עניינית יותר?

אתה אומר שאני לא יכול מבחינה חוקית לשים מנוע של 2000 במוסטנג?

אני מאמין שזה יהיה אפשרי אז כן אשתמש בה לכל יום, אני לא מבין למה לא להנות ממנה אם יש אותה.

ועוד דבר,

אתה אומר שאני לא מבין את כל הוצאות? איזה הוצאות אני צפוי להתקל בהם ומה עלות שלהם?

בכללי

תודה רבה על התגובות המהירות.

פורסם

דרך אגב עם מנוע של 2000 עם אוטו ששוקל קילו 1350, אני חושב שהמנוע הזה בכבישי ישראל יתפקד יפה,

השאלה איזה מנוע אפשר לשים במקום.

פורסם

אני יודע שזה כיף, אבל אני רוצה לעשות בו שימוש ולא לשים אותו ליופי בחנייה, אפשר בבקשה תשובות לשאלות, אני מאוד סקרן ואין לי למי לפנות חוץ מהפורום.

פורסם

אם באת לשמוע את התשובות שאתה רוצה לשמוע אז כן, זה אפשרי, זה מצוין, האוטו יסע כמו חדש וזה רעיון מעולה שבארה"ב כולם עושים את זה ורק בארץ מתעקשים לא לעשות.

אם עכשיו אתה רוצה לשמוע שוב את התשובות שהן האמת אז אולי פיזית זה אפשרי אבל זה לא חוקי (וממש לא חשוב מה אתה מאמין), לא ישים, לא הגיוני ולא עומד בכלל בקנה אחד עם המציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על המענה,אתה יכול בבקשה להגיד למה זה אסור?

למה אסור להחליף מנוע גדול למנוע קטן?

במוסטנג 1966

תודה שוב

פורסם

Tal, I hope you can understand English (I am not in Israel and have no Hebrew programme on my computer): I don't know if it's illegal (changing to a smaller engine has been done in principle in the past, but maybe it's only allowed if it is an engine originally available by the manufacturer), but have you thought about a Mustang II? They were available with 2L engine as standard. Why not sell the 66 and with the money you get buy a II (they are far cheaper)? Just an idea, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

א. אין שום סיכוי שבעולם, שמשרד רישוי יאשר דבר כזה, כי זה שינוי מבנה דרסטי, שמעולם אף לא תוכנן ע"י היצרן.

ב. לא רק, שלא תקבל חסכון בדלק- אני מאמין, שבהשוואה לאותו האוטו עם מנוע נניח 4000- הצריכה תהיה אף גדולה יותר, בגלל

שהמשקל של האוטו יהיה כבד למנוע הזה!

ג. אתה אומר- אתה רוצה להנות ממנה?! איך אפשר להנות ממנה, כשהיא לא תסע? הרי כל הכיף של האוטו- זה ל נ ס ו ע בו! אחרת- תיקח, תשים אותו בחצר, ותהנה כמה שאתה רוצה- עם אפס הוצאות!

ד. אתה שואל, "באילו הוצאות אני צפוי להתקל, ומה עלות שלהם?" -תחשוב- יש לך אוטו שנת 66, כל חלק בו, לא משנה מה- לא רק, שיעלה לא מעט, לא רק, שתצטרך לחפש אותו, אז זה גם יקח זמן, מה שאומר, שזה ישבית לך את האוטו לזמן הזה! אתה חושב, שלא יהיו לך תקלות? באוטו שנת 66 בשימוש יומיומי?! ועוד אם תשים לו חלקים שלא קשורים אליו בכלל? אתה רציני, או שאתה צוחק????

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ידידי היקר, בהתחלה חשבתי שמדובר בבדיחה אבל אני רואה שאתה רציני.

כנראה שאין לך מושג מה זה אספנות, אם כסף לדלק זאת הבעיה שלך אז כדאי שתבין מהר מאוד שזה הכסף הקטן בכל הסיפור.

מה גם שזה ממש מגוחך 4 צילנדר על מוסטנג 66, מילא פזלת לכיוון של 8 צילנדר מחוזק ורועם אבל לשתול כזה זבוב בכזאת מפלצת זה ממש בדיחה.

חוץ מזה אין שום דרך חוקית למהדרין לעשות כל שינוי מרכב אז שכח מהכל.

אני מציע לך לא לגעת ברכב כלל ולמכור אותו למרבה במחיר, הרבה היו שמחים לקבל אותו ולתת לו את הכבוד הראוי.

אסף (שקצת דואג לרכב)

• תוכן חדש...