Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 220 CE אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו הציע לי לקנות רכב כזה רציתי לדעת מה טווח מחיר הגיוני אם המנוע דורש עבודה פחחות צבע, ופנים הרכב גם לא משהו.

תודה רבה

פורסם

קודם כל תחליט, מה בדיוק מודל הרכב???

לא נראה לי שהציעו לך רכב ממודל 70-75...

בכל מקרה, לרכבים כאלה יש המון פרמטרים שמשפיעים על המחיר כמו הצע וביקוש (לדגם הזה הביקוש נמוך בארץ), מצב התחזוקתי של הרכב, כמות ק"מ שעבר, מצבו החיצוני (פח, חלודות, תיקונים, תאונות וכד') והפנימי (ריפודים, רצפות, לוח שעונים וכד'), האם כל המערכות בו עובדות, מה מצב המנוע, שילדה ועוד ועוד ובעיקר - כמה אתה מוכן לתת עליו.

בקיצור - ההחלטה על המחיר משתנה מאדם לאדם ומרכב לרכב ובסופו של דבר, אתה תחליט כמה אתה מוכן להשקיע בו (אם בכלל), רק קח בחשבון שהחלקים לרכב זה לא זולים בכלל (בלשון המעטה).

בהצלחה.:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

אין רכב כזה.

זה או 220se שיוצרה משנת 1962 עד 67 (אם אני לא טועה) שאז מדובר ברכב נהדר ויפה ששוה לא מעט, או שזו 250 ce או 280ce שיוצרה בטווח הזמנים שמיינת ושווה הרבה הרבה פחות.

אם הרכב לא משהו, עדיף (מאוד מאוד עדיף) שתביא אחת מחו"ל במקום. הם מאוד זולות, ולשפץ מרצדס לרמה גבוהה יעלה הון ריציני מאוד.

אגב, אם בכל זאת אתה הולך על זה, משנה מאוד איזו שנה זו כי המנועים הוחלפו מסינגל לדאבל קמשפט בשנת 73. הסינגל הרבה יותר מענין, אבל הרבה הרבה יותר יקר לשיפוץ או תחזוקה.

פורסם
גם לי יש שאלה באותו נושא.

איך אני יודע מהו הערך של מרצדס 190 שנת 84, מנוע 2 ליטר (לא יודע אם קרב' או הזרקה) ?

נראה שמור ובמצב טוב.

מרצדס 190E זה רכב עם הזרקה (E), שנת 84 עם מנוע נפח 2000 סמ"ק ערכו משהו כמו 10-12 אלף ש"ח במכס' כשהרכב במצב סביר++.

רכב כזה עם מאייד - ערכו פחות מהנ"ל.

רכב כזה עם מנוע 2.3 ערכו משהו כמו 15-18 אלף ש"ח במכס' כשהרכב במצב סביר++.

מצא משה

פורסם

תודה על התשובה.

מהיכן המחירים שהבאת ?

על-פי ויקיפדיה, יש גם קרב' וגם הזרקה במנועי 2 ליטר:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes_190

בלינק יש טבלה עם כל המנועים של הדגם (אני לא מצליח להעתיקה לכאן).

נ.ב

מה זה "במכס'" ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הוחלפו מסינגל לדאבל קמשפט בשנת 73. הסינגל הרבה יותר מענין, אבל הרבה הרבה יותר יקר לשיפוץ או תחזוקה.

יש כאן בלבול במשפט או שהסינגל יותר מסובך?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

יש את המרצדס של מינץ מפורסמת הרבה זמן נראית לפי התמונה במצב מצויין.

כסופה קופה והמחיר כרגע הגיוני ביותר מפורסמת ביד 2.

פורסם

hamBeluah_notice_07.jpg קטגוריה: רכב אספנות תת קטגוריה: מרצדס דגם: 280SE קופה שנה: 1973 יד: 5 מחיר: 49,000 ₪

hamBeluah_notice_25.gif

ק"מ: 134,000 צבע: כסף בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: לא

hamBeluah_notice_05.jpg אזור מכירה: עכו - נהריה עיר/ישוב: נהריה p_1_6_3_68676_20090521180500.gif איש קשר: אבנר דוא"ל: לחץ כאן לפניה למפרסם

כדי לנהוג ברכב חדש לא צריך להתחתן איתו!

hamBeluah_notice_29.gif

ריפוד חדש, הגה לבן אורגינל, גג

SUNROOF, מזגן, שמורה היטב

רק השבוע - 43,000 כל הקודם - זוכה

פורסם

למה שביקשו בהתחלה כן ועדיין אפשר לדבר.

רצית פחחות לרכב שלך כמה ביקשו ממך?

שאלת לגבי ריפוד כמה רצו?

אני לא רוצה להמשיך אם הרכב משופץ ברמה כמו שנכתב אפשר להגיע למחיר שמשקף.

ולמען הסר ספק לא מכיר את הבעלים ואף פעם לא דיברתי איתו. למעט העובדה שלפי האימייל כתוב מינץ וקישרתי זאת לחנות האופניים ויכול להיות שגם פה אני טועה.

פורסם
שנת 84 עם מנוע נפח 2000 סמ"ק ערכו משהו כמו 10-12 אלף ש"ח במכס' כשהרכב במצב סביר++.

רכב כזה עם מאייד - ערכו פחות מהנ"ל.

רכב כזה עם מנוע 2.3 ערכו משהו כמו 15-18 אלף ש"ח במכס' כשהרכב במצב סביר++.

מהיכן לקוחים המחירים ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...