Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז אחרי שהרצתי חיפוש בפורום, ראיתי שיש דעות האומרות שהעבודה עם חול מאוד מסוכנת

לגוף האדם ויש תחליפים שעושים את העבודה אפילו בצורה טובה יותר מחול.

האם עבודה חד פעמית עם חול כאשר משתמשים בחליפה והגנות מתאימות כל כך מסוכנת?

אשמח לשמוע על התחליפים, מה המומלץ ביותר, סדר גודל של עלויות?

תודה מראש.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

היה בחור שפרסם את החברה שלו "סודה בלאסט", לפי סירטונים שהציג באתר שלו מדובר על משהוא ממש מעולה, כדאי לבדוק איתו.

התוצאות נראות מבטיחות.

http://www.sodablast.co.il/

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תראה, חול ים רגיל זה צורן דו חמצני SiO2, תכל'ס סיליקה. לנשום אבק סיליקה זה לא טוב ויש טוענים שגם מסרטן.

אנחנו משתמשים במפעל ב"חול" לבן שהוא תחמוצת אלומיניום (אלומינה). בעיקר בגלל שהוא לבן ולא מצהיב חלקים שקופים כמו חול ים, אפשר לקנות את זה בשקים וזה פחות מזיק לבריאות.

אם אתה עם חליפה ועם הגנה טובה לנשימה אז לא אמורה להיות סכנה מיוחדת גם אם תתיז חול רגיל פעם אחת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בואו נבהיר את העניין פעם אחת ולתמיד:

כל נושא הפחחות והצבע הוא מזיק לבריאות. האבק של הפילר שנושמים, האדים והשאריות של הפריימר, צבע, טינר(...) שנושמים וגם שנדבקים לעור. התעסקות עם פחים חלודים, ציוד כבד, פטישים, ריתוכים ומה לא.

אבל רוב האנשים כאן הם חובבנים וגם אם יעשו את כל השיפוץ לבד, לא יצא להם לשאוף כאלו כמויות של פילר או חול כדי שזה יהווה סכנה משמעותית לבריאות שלהם.

אז בואו נוריד את מפלס החרדה כי זה מזכיר לי את אבא שלי, שכל החיים שלו עבד בריתוכים, בגבהים ועם חומרים מסוכנים (וכמעט נהרג בתאונת עבודה - פיצוץ צינור חומצה) ובנוסף גם מעשן, אבל לא מסכים לעבוד מול מסך CRT כי אמרו לו שהוא פולט קרינה.

הרי זה מגוחך, תכנסו לפרופורציות !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

התזת חול משחררת סיליקטים לאוויר, והם מסרטנים. וגם אם אתה מגן על עצמך בחליפה ומסכה כמו שצריך אתה עדיין מסרטן את האנשים בסביבתך. חוץ מזה שניקוי מתכת בחול יגרום למתכת להחליד מהר יותר.

זה נכון שאלומינה לא תחליד לך את החלקים במהירות, אבל היא עלולה לחספס לך את פני המתכת. חוץ מזה, אם אתה מתיז אלומינה, אתה חייב לכסות או לפרק את כל הזכוכיות, הניקלים הבקליות וכאלה כי האלומינה תשרוט לך אותם.

פורסם

גרשון זה בדיוק מה שאבא שלי אומר (מסגר במקצועו), שאני דואג יותר מדיי ומפעם אחת לא יקרה כלום.

הרי יש אנשים שעושים בניקוי חול כל חייהם ומפעם אחת במידה ואנו נגן על עצמנו לא יקרה כלום.

נ.ב

אם הבנתי אותו נכון בטלפון, הוא השיג לנו מכונת ניקוי חול.

(המירוץ לאסקורט ממשיך..)

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
האם צריך להביא את הרכב אליו (היכן הוא נמצא?) או שאפשר להשכיר ממנו ציוד ?

הוא נמצא בכפר אזר.

אני מניח שבגלל גודל הציוד הוא מבצע את העבודה במקום.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...