Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 230

celica gt-i 16v
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב יצאתי לסיבוב עם המרצדס(שנת 71)לראשונה,והתאורה בלוח שעונים לא דולקת,לפני שאני צולל עם רב מודד,אולי יש איזה מתג כלשהו?ואם זה פיוז,איפה הפיוזים...?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

בלוח שעונים (לו"ש) מצויים שני כפתורים מגומי, בצורת גלילים קטנים: האחד מאפס את מרחק הנסיעה, והשני הוא 'דימר' אשר תפקידו לכוון את עוצמת התאורה של השעונים.

מניסיוני (באודי זה בדיוק אותם כפתורים, עם אותם בעיות - כל החבר'ה בשכונה [מרצדס, ב.מ.וו, אודי ושות'] קנו את אותו מנגנון מ - VDO...), הדימר הוא הבעייתי, כאשר ע"ג הסליל הפנימי נוצרת קורוזיה אשר פוגמת בהולכת זרם.

נסה 'לשחק' ולסובב מס' פעמים את הדימר - ואם יתמזל מזלך, אז האור יחזור לפעול. אם תצטרך עזרה - אתה מוזמן להגיע אלי, ונתקן את זה (ממש לא מסובך).

פורסם

אצלי התאורה חלשה ולא רואים על כמה נוסעים בחושך.

החלפתי סקאלה ולוח של השעונים דלק חום ולחץ שמן ורק את השעון זמן השארתי ,אבל המצב לא השתנה ,אז גיליתי לפני חודש שהמחזירי אור אצלי שרופים והם דבוקים חזק ללוח ,אני ישב על זה איזה יום וינסה להחליף אותם מהלוח השני שיש לי.

ואם מה שאסף אמר לא עובד נסה להחליף מנורות אולי הם נישרפו... אצלי רק אם מסובבים עד הסוף האור עובד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

וכמובן הפיוזים...

צד שמאל מתחת ליחידת הדשבורד, פחות או יותר מעל ידית פתיחת תא המנוע. מכוסה בפלסטיק שחור עם בורג מרכזי אחד.

מצטרף לדעה בדבר הדימר, מנורות כמובן, ואולי חוט שיוצא מסוויץ' האורות.

פורסם
תהיתי מה הכפתור הזה עושה,אני אשחק עם זה קצת ואני אעדכן

רק לפני זה תיבדוק שזה לא כפתור ההשמדה העצמית....בוווום!

רכב זה ישמיד את עצמו בעוד 30 20 10....

871892-gtalnd25_super.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אצלי התאורה חלשה ולא רואים על כמה נוסעים בחושך.

החלפתי סקאלה ולוח של השעונים דלק חום ולחץ שמן ורק את השעון זמן השארתי ,אבל המצב לא השתנה ,אז גיליתי לפני חודש שהמחזירי אור אצלי שרופים והם דבוקים חזק ללוח ,אני ישב על זה איזה יום וינסה להחליף אותם מהלוח השני שיש לי.

ואם מה שאסף אמר לא עובד נסה להחליף מנורות אולי הם נישרפו... אצלי רק אם מסובבים עד הסוף האור עובד.

בהנחה שהרכב שלך הוא מהדגם שמופיע בסימלון, ושוב - מניסיון עם האודי'ם שלי,בדגם של שי שיטת פיזור האור היא ע"י פריזמות ש'מוליכות' את האור ומקרינות אותו לעבר השעונים (פטנט מחורבן למדי - היות ובעייתי מאוד לתיקון כאשר הפריזמות/מחזירי אור, העשויים פלסטיק מאבדים במהלך השנים חלק מיכולת החזר האור...), בדגם של 71' התאורה מגיעה ישירות מהנורות עצמן.

נ.ב.: באם תגיע למצב בו תפרק את הלו"ש (ממש לא סיפור בעייתי), כדאי יהיה באותה הזדמנות לפרק את השעונים עצמם ולנקות את הזכוכית שלהם במפנים: סביר להניח שבמהלך 38 השנים הצטבר משקע/אבק/טחב ע"ג הזכוכיות.

פורסם

כנראה שאני צריך לפרק את השעונים,ממש אין לי זמן לזה,נראה לי שזה יחכה לבעלים הבא שלה...יש לי מספיק התעסקות עם האל קמינו....

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...