Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי סוג אוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב יצאתי וראיתי אוטו שאני חייב לדעת מה הסוג שלו.

אני צילמתי תמונות בפאלפון בערך 5 ואחת מהם בטעות צילמתי את הריצפה, אני בא הבייתה רק התמונה של הריצפה נישמרה:?

אז תמונות שלו אין לי אבל אני זוכר איך הוא נראה

חיפשתי באינטרנט את האוטו לא מצאתי אבל מצאתי משו אחר שמאוד מאוד דומה לו

אז ככה הוא היה כזה:

1967_144.jpg

רק שהיה לו גריל אחיד ומאוד גדול בצבע שחור ויותר בכיוון של ריבוע [כימעת ולא מלבני]

ווהיה לו מיכסה מנוע שטוח מהקצה עד לקצה השני [בלי הפסים]

והיה לו פנסים כאלה:

subaru_leone.jpg

בידיוק כמו של הGSR

דרך אג"ב מישהו יודע אם יש כאלה עוד בארץ? [GSR]

תודה רבה.

אלי.

Only RWD

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש GSR בארץ ,בודדות אמנם ,אבל עדיין יש.

כנס למועדון סובארו קלאסיק ותוכל לראות תמונות ממפגשים.

מידי פעם מישהו מוכר את הרכב שלו, שווה לעקוב.

פורסם
נשמע כמו איזה פליימוט ואליאנט או אחד הוריאציות

זה לא פליימוט ואליאנט או לא פחות לא כמו בתמונה שהעלתה

אני מדבר על פנסים עגולים עם ניקל מרובע בדיוק כמו של הGSR

וגריל שחור וקצת יותר גדול.

קצת..

Only RWD

פורסם
אולי שבי נובה 2 ?

chevrolet-nova-1966a.jpg

לא אני מדבר על גריל שחור

גדול יותר [לגובה]

ומיכסה מנוע שטוח חלק בלי פסים ובלי כלום אולי פס אחד באמצע וזהו

Only RWD

פורסם
איפה בכלל יש כאלה?

במדינה מזרח תיכונית עם למעלה ממיליון עולים ממדינות USSR לשעבר, תמצא גם כמה כאלה. אגב, תתפלא בכמה מדינות שווקה הוולגה הזו. ראיתי אפילו מונית כזו בלאגוס, ניגריה. צהובה כמובן.

אגב, הוולגה העתיקה הזו עדיין מיוצרת, לאחר אינסוף מתיחות פנים(מבחילות) ועם מנועים מודרניים יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בלוד מסתובבות 2 וולגות לבנות - אחת סדן ואחת סטיישן

שתיהן שמורות מאוד, וכמה שידוע לי אף אחת לא למכירה

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

ושתיהן שייכות לאותו בן אדם, מוסכניק, שמאד אוהב אותן, ומחזיק כתחביב. יש עוד שאריות לא נוסעות פה ושם בארץ. אין הרבה. אגב, הדגם הזה ממש לא מיוצר כבר הרבה מאד זמן, מה שמיוצר עכשיו הרבה, אבל הרבה יותר מודרני, אבל גם זה לא הייתי קונה במחיר של אוטו חדש!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...