Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ3 שנים, רקעתי ברגלי ונצתעקתי: מספיק ודי! אוטו, אני רוצה אוטו!

ואני אוהב קלאסיקות, טנדרים ואופנועים\קטנועים.

לאחר שלמדתי בעל פה את כל מה שהיה אפשר למצוא ב''יד 2'' נתקלתי בסינטזה של כל הסטיות המוטוריות שלי שהתרכזו בריקשה כחולה יפהפיה. ביד רועדת, באומרי לעצמי כי אצלצל רק מתוך סקרנות, חייגתי. לא הייתה עוד דרך חזרה.

המשך יבוא.

ואולי מישהו יודע על בעל מקצוע טוב שיודע לטפל בריקשה באזור ירושלים? ואיפה אפשר להשיג חלקים?

פורסם

העם דורש תמונות.

:-D

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לגבי חלקים מצטער,מכיר רק בת"א:

1. היבואן עופר אבניר, יש להם חלקים ואם אין תבקש שיזמינו. דבר עם אתי, הבחורה אנציקלופדיה מהלכת (זוכרת את המק"טים של החלקים בע"פ) 03-5158867.

2. חריטת צילינדר,בוכנות ורינגים "יעקב" שוקן 2 03-5182731 יהודה.

3. חידוש בלמים וקלאצ' טכנו-ברקס העליה 50 03-6820081.

4. חלקים משומשים ומוסך, דרך ההגנה 27 03-5372747 יוסי.

בנוסף כדאי לך לחפש תורמת אברים, זה יחסוך לך הרבה זמן וכסף.

מחכה להמשך ובעיקר לתמונות.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

בי-ם יהיה לך קשה למצוא חלקים לריקשה, אבל יהיה לך קל מאוד למצוא חברים ירושלמיים לתחביב ...

בעלי רכבי אספנות שנימצאים "חזק" בתחום, ובעלי ידע רב...

רמז?

אני אני אני, אפילו ווספה יש לי, צור קשר נדבר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נועם יש רק אחד...

מה שנכון, נכון!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

נועם שכחת להזכיר שחיפושית אתה מרכיב עם עיניים מכוסות!

ולפותח השרשור - תתחדש, הנה מצאת לך גם חבורת מעודדים!

• תוכן חדש...