Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז לחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האגזוז בחיפושית של חבר שלי מתפרק אז נסענו הבוקר ל"אגזוזנים"לקבל הצעות מחיר,הראשון אמר 1200(?!?!)והשני 500,כמה בכלל זה צריך לעלות?ואיפה בצפון אפשר למצוא?תודה.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אצל לינקר 300-400 שקל לחדש.

תשאל בפורום חיפושיות אולי יהיה כדאי לך להרכיב 4ל1 וגם היא תיהיה שקטה יותר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הגדר מתפרק, הדוד לא עולה הרבה יחסית צריך לדעת לחבר אותו נכון, ויחסית אין מדובר בהרבה עבודה!

500 ש"ח לעבודה מקצועית כולל חלקים נישמע סביר. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אצל לינקר 300-400 שקל לחדש.

תשאל בפורום חיפושיות אולי יהיה כדאי לך להרכיב 4ל1 וגם היא תיהיה שקטה יותר.

לא שאני...אבל חיפושית צריכה להשמע כמו חיפושית....לא כן?:wink:

השבוע התקנתי דוד אחורי ברנו אקספרס שלי, ב300 שקל, כולל עבודה ושתי גומיות. נכון זו לא אינדיקציה נכונה, אבל 500 שקל לדוד של רכב אספנות מיוחד במינו, נשמע סביר בהחלט.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
האגזוז בחיפושית של חבר שלי מתפרק אז נסענו הבוקר ל"אגזוזנים"לקבל הצעות מחיר,הראשון אמר 1200(?!?!)והשני 500,כמה בכלל זה צריך לעלות?ואיפה בצפון אפשר למצוא?תודה.

יש מקום שנקרא "אמסטרדם" שמוכר אגזוזים ולמרות שאני אישית לא הייתי, אמרו לי שהוא הכי זול. המקום נמצא באיזור דשנים ק. אתא, ע"י הבית האדום. סוגרים שם בסביבות 1600 היות והייתי באיזור זמן זה והיה סגור. היה לי את הטלפון שלו אך איבדתי. אם תהיה איתי בקשר אסביר לך. 0503512255

פורסם
לא שאני...אבל חיפושית צריכה להשמע כמו חיפושית....לא כן?:wink:

השבוע התקנתי דוד אחורי ברנו אקספרס שלי, ב300 שקל, כולל עבודה ושתי גומיות. נכון זו לא אינדיקציה נכונה, אבל 500 שקל לדוד של רכב אספנות מיוחד במינו, נשמע סביר בהחלט.

אתה מוזמן לשמוע חיפושיות עם 4 ל1 ועם דוד משתיק ,נעלם הרעש של האופייני לבוקסר והוא הופך לרעש באס ונעים לאוזן וגם מוסיף כמה סוסים בגלל פליטה חופשית יותר.

לגבי אגזוז שייתייעץ שם הוא לא יפסיד והוא רק יכול להרוויח כי ש המון סוגים של אגזוזים.

חיפושיות 73-74

פורסם

אני תומך בדורון אין כמו הצירצור של החיפושית:) זה הדבר שאני הכי אוהב בחיפושית וזה מה שמייחד אותה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

אני מסכים איתך כי מה שאמרתי תקף למנועי 1600 ומעלה כי האגזוז המקורי חונק אותם.

לי יש חיפושית 1200 שהאגזוז בה דולף או לא מחובר כי היא די רועשת ויש את הרעש שמאפיין אותה.

ואגב אם יש צירצור אז החגורה יבשה ,אני החלפתי וכיוונתי שסתומים והחלפתי שמן ועכשיו אין שום רעש מעבר לאגזוז.

חיפושיות 73-74

פורסם

אני קניתי פעם אחת , ל1300 ב500 ש"ח , לא אצל האדם הכי זול בארץ ( מוסך בדרום שפעם עבד עם חיפושיות).

עד גבול ה500 לאגזוז סטנדרט זה בסדר גמור .

ד"ש לאוהד

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...