Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא ספיידר תחפש בפורום,

אני לא מכיר לנצ'יה עם גג פתוח בארץ לפחות לא ראיתי ,

אולי רק את האורליה אבל להשיג אחת כזאת זה נראה לי יהיה חלום ,

ויש גם את הפלאביה אבל היא כבר עמוק משנות ה 60,

אלפא ספיידר או פיאט ספיידר יעשו את העבודה יופי !

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

גם אני אשמח לדעת שקיימת בארץ לנצ'יה עם גג נפתח.

אופציות שהוצעו לך - כאמור אלפא ספיידר, פיאט ספיידר, והייתי מוסיף אולי גם פיאט X1/9 .

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה למשיבים ולעצות.

אנחנו, כמובן, איננו מוגבלים לדגמים שהוד מעלתו היבואן החליט להביא לישראל ביבוא שוטף.

בכל מקרה ספיידר 1985 ישראלית מעניינת.

פורסם

דווקא כן היתה לאנצ'יה פתוחה בשנות ה-80, הבטא זגאטו, יש אפילו אקזמפלרים בודדים עדיין בארץ.

מדובר בגרסת גג טגרה לבטא קופה, יוצרה עד שנת 82.

img-1224101725.jpg

פורסם
דווקא כן היתה לאנצ'יה פתוחה בשנות ה-80, הבטא זגאטו, יש אפילו אקזמפלרים בודדים עדיין בארץ.

מדובר בגרסת גג טגרה לבטא קופה, יוצרה עד שנת 82.

img-1224101725.jpg

אני זוכר אחת כזאת צהובה שהסתובבה בירושלים

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

מהבטה זאגאטו קיימות כ 4 +/- בארץ, לא מאמין שאחת מהן למכירה, מה גם שלדעתי (ועם כל אהבתי ללנצ'יה) זה היה העיצוב הכי מכוער לבטה.. התחת של האוטו כאילו נלקח ממקרר.

מה שכן, הן ייחודיות ומיוחדות.

חפש לך אלפא ספיידר, יותר נאה ועם שוק חלפים ה-ר-ב-ה יותר גדול.

בהצלחה.

l7.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

חפש ביד 2 יש ספיידר כסופה מודל 85 למכירה. לפי המודעה הרכב משופץ ברמה גבוהה (לא מכיר אותו אישית).

שוב השאלה למה 85?

יש כמה ספיידרים משנות השמונים ביד 2, ראיתי לא מזמן גם מודעה על X1/9 מודל 80.

ככלל אני יכול להמליץ לך על הספיידר, יש לי אחת מודל 72. רכב מקסים. אני מניח שאינך מתכוון להשתמש בה באופן יום יומי אבל אם כן קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות (נכון לכל איטלקיה מהשנתונים האלה).

פורסם

יש במקום העבודה שלי אלפא ספיידר כסופה מודל 86 (או 88 ? לא זוכר) מנוע 2.0 שמורה מאוד, אם תהיה מעוניין, שלח את פרטיך ואשאיר לו הודעה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...