Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי שתי חיפושיות ואחת מהן זקוקה לפחחות וצבע יסודיים . השנייה תיקוני פח וצבע קלים. היות ואני שמעתי הרבה בעלי רכבי אספנות שלא היו מרוצים מרמת הפחחות שקבלו והיו גם מקרים שעשו פעמיים צבע ( וכמובן פעמיים מחיר) , החלטתי לארגן קורס פחחות וצבע. יש כרגע שתי אופציות על הפרק . האחת ללמוד במכללה (כמו מכללת עתיד) והשנייה ללמוד דרך איגוד המוסכים. עדיין אין לי את כל הפרטים אבל העיקרון ברור. מה שאני מבקש ממכם ללא כל התחיבות בשלב זה ,להביע את רצונכם בקורס כזה. יש לי כעת יחד איתי חמישה אנשים שמעונינים. אני צריך לפחות עוד שלשה. נא להעביר לי את הטלפון שלכם בהקדם כי לפני כמה ימים נפתח קורס דומה ויתכן שנוכל להצטרף אליו.

פורסם

מתי? תדירות? תנאים? משך? מקום?

יש פרטים?

מתאים למישהו שיש לו עבודה במהלך היום?

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם

לכל אלה שפנו אלי דרך האתר שמעונינים בקורס פחחות וצבע וטרם דיברו איתי אישית, אבקש להתקשר אלי עד סוף השבוע, היות ואני רוצה לסגור את הרשימה. במידה ויש עוד אנשים שעדיין מעונינים -גם כן מוזמנים להתקשר.

אני בנייד 0503512255

פורסם

במקום שכוווווולללללםםםםם יתקשרו אליך לא יותר פשוט

לפרסם כאן בשירשור מיקום מדויק , שעות ,

עלויות , משך הקורס וכ' ? ?

כאן כוווולללם יוכלו לדעת יותר ואולי יצטרפו עוד חברים שמחכים לפרטים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...