Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאתי את הקבר של הפילים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי מכם שעוד זוכר - כשהייתי ילד, ראיתי סרט ישן של ג'וני וייסמילר בתור טרזן, שחור-לבן כמובן (סרט אספנות). בסרט זה טרזן וג'יין הגיעו אל בית הקברות לפילים, אליו הפילים הביאו את חטי הפילים שמתו.

אז למה אני מטמטם לכם את השכל עם סיפורי ילדות? אז ככה, שהיום מצאתי את בית הקברות ההוא! כשהעברתי את הספיידר מהפחח לחשמלאי, ראיתי את מגרש החניה של מוסך וולוו-הונדה "אלטשולר" שבאיזור התעשיה תל-חנן בחיפה. מעבר לזה שהמוסך נראה כמעט מת, בחצר הקדמית שלו שוכבים בערך 20 וולוואים מדגמי 144 ועד 244, ואפילו סאאב 95 סטיישן. עצוב למדי :cry: , במיוחד שאני בטוח שהרבה מכם יוכלו למצוא שם המון חלקים מבורג ועד מנוע.

למי שצריכים חלקים לוולוו מהדגמים של שנות ה-60' וה-70' - זה המקום בשבילכם!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

המוסך כלל וכלל לא מת, הוא פעיל ומשתמש בחלקים מכל הוולוואים שבחצר.

בנוסף צריך להיזהר מפני שבעל המוסך קצת משוגע ועם יחסי אנוש לא משהו.

לא נראה לי שאפשר פשוט לבוא ולקחת חלקים ככל הבא ליד, כל חלק יעלה והרבה.

סיפור.

אבא של אישתי הוא בעל וולוו 144 שנת 74 יד ראשונה. הוא מטפל אצל אלטשולר כבר 30 שנה. הוא שלח אותי אליו עם ה- 122 לטיפול. אדון אלטשולר שמע שזה רכב עם שני קרבורטורים ופשוט העיף אותי מהמוסך בטענה שאין לו כוח להתעסק עם רכב כזה, לא עזרו קשרים והכרות של 30 שנה, פשוט קיבלתי בעיטה והביתה.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם
למי מכם שעוד זוכר - כשהייתי ילד, ראיתי סרט ישן של ג'וני וייסמילר בתור טרזן, שחור-לבן כמובן (סרט אספנות). בסרט זה טרזן וג'יין הגיעו אל בית הקברות לפילים, אליו הפילים הביאו את חטי הפילים שמתו.

אז למה אני מטמטם לכם את השכל עם סיפורי ילדות? אז ככה, שהיום מצאתי את בית הקברות ההוא! כשהעברתי את הספיידר מהפחח לחשמלאי, ראיתי את מגרש החניה של מוסך וולוו-הונדה "אלטשולר" שבאיזור התעשיה תל-חנן בחיפה. מעבר לזה שהמוסך נראה כמעט מת, בחצר הקדמית שלו שוכבים בערך 20 וולוואים מדגמי 144 ועד 244, ואפילו סאאב 95 סטיישן. עצוב למדי :cry: , במיוחד שאני בטוח שהרבה מכם יוכלו למצוא שם המון חלקים מבורג ועד מנוע.

למי שצריכים חלקים לוולוו מהדגמים של שנות ה-60' וה-70' - זה המקום בשבילכם!

קודם כל תודה על המידע ...

ותיקון קטן, הסאאב 95 היא גרסאת סטיישן של הסאאב 96 (עם 7 מקומות) וכמובן שאין גרסאת סדאן (גרסאת ההאצבק היא ה-96) ולכן זה לא כ"כ נכון להגיע סאאב 95 סטיישן ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יודע. הרכב הראשון שלי היה סאאב 96 שנת 1975. אבל הייתי בטוח שהרבה יותר פשוט להבהיר שדגם ה-95 הוא סטיישן ולא הקופה, ולא נראה לי שטעיתי.

ו-REDROSE - תיקון קטן משלי: דגם 96 הוא לא האצ'בק, אלא קופה - אין לו דלת מטען אחורית מלאה, אלא תא מטען נפרד מתא הנוסעים. צודק?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אני יודע. הרכב הראשון שלי היה סאאב 96 שנת 1975. אבל הייתי בטוח שהרבה יותר פשוט להבהיר שדגם ה-95 הוא סטיישן ולא הקופה, ולא נראה לי שטעיתי.

ו-REDROSE - תיקון קטן משלי: דגם 96 הוא לא האצ'בק, אלא קופה - אין לו דלת מטען אחורית מלאה, אלא תא מטען נפרד מתא הנוסעים. צודק?

כן, אתה צודק. אני בטעות התבלבלתי עם הסאאב 99. הנה תמונות אשר מאשרות את המידע ...

View3.jpg

Saab96cabrio-vanguards.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...