Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אם איזה דבק מומלץ להדביק את הסמלים?

כמובן שהחומר צריך להיות חזק שלא כל ילד עם מברג יוציא לי אותו :-(

ומקביל שאני לא אצטרך דיסק ע"מ לפרק את הסמל :screwy:

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

חומר טוב להדבקת סמלים זה M3 דו צדדי שחור. אם ילד ירצה, הוא יוריד עם מברג גם סמל מודבק מקורי. רוצה להיות בטוח ל-100%? שים ניטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ככל שהדבק יהיה חזק יותר ככה הילד יעשה לך יותר נזק בניסיון להוציא אותו, אם זה סמל שלא יותר מדי יקר וקשה להשיג אז תקדיש יותר מחשבה בלא לפגוע בצבע מאשר בחוליגנים הקטנים שינסו לפרק לך אותו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מצטרף, ביתר תוקף, להצעה של tzvipper. רק דבק דו צדדי, איכותי. לפני כן, סמן במדויק את מקום ההדבקה עם עיפרון, סמן איקס גדול למירכוז, נקה בעדינות עם טינר את תחתית הסמל ומקום ההדבקה המדויק ברכב ואחרי יבוש של שתי דקות, הדבק במדויק מתחת לסמל ואחר כך לפי האיקס, יותר נכון, הקצוות שנשארו ממנו, אחרי שניגבת את המרכז.קפיש? אחרי הדבקה כזו, הורדה תהיה רק על ידי קריעה של ניר הדבק. זה לא כל כך פשוט.... בהצלחה

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
מצטרף, ביתר תוקף, להצעה של tzvipper. רק דבק דו צדדי, איכותי. לפני כן, סמן במדויק את מקום ההדבקה עם עיפרון, סמן איקס גדול למירכוז, נקה בעדינות עם טינר את תחתית הסמל ומקום ההדבקה המדויק ברכב ואחרי יבוש של שתי דקות, הדבק במדויק מתחת לסמל ואחר כך לפי האיקס, יותר נכון, הקצוות שנשארו ממנו, אחרי שניגבת את המרכז.קפיש? אחרי הדבקה כזו, הורדה תהיה רק על ידי קריעה של ניר הדבק. זה לא כל כך פשוט.... בהצלחה

גם אני מצטרף להמלצה אבל לא כדאי טינר יכול להישאר כתם אני תמיד משתמש במים וסבון טוב לשיקולך.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

ראשית, תודה לכל המגיבים... :-D

הבעיה שלי זה בעיקר הסמל הקידמי.

יש לו 3 פינים אולם החורים בפח קצת גדולים וגם לסמל יש בטן שדבק דו-צדדי לא יכול לעזור כלכך :-(

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

שגיא, אם אני לא טועה, יש מעין כובעים קטנים כאלה שנועדו להתלבש על הפינים של הסמל בצד השני של המכסה מנוע (אמורים גם לתפוס את הסמל האחורי), אבל אני חושב שקשה קצת להשיג אותם.

מעבר לזה, אני לא זוכר אם יש מספיק מקום לאום קטן בצד השני של המכסה אבל אולי אתה יכול לעשות הברגה על הפינים בעזרת מחרוקת, אני חושב שזה יותר חזק מכל דבק והכי פחות מזיק במקרה שיום אחד אתה רוצה להוריד את הסמל.

פורסם

דבק אפוקסי פוקסיפול, שקוף. לפני שנה הדבקתי את הסמל (אחרי שדו צדדי החזיק שבועיים) והוא החזיק יפה. נפל לפני חודש בשטיפה (למזלי שלא בנסיעה) והדבקתי אותו שוב אם אותו דבק.:-D

מתי נראה את המיני?

ווחה.

פורסם

אפשרויות נוספת, אלו "דיבלים" קטנים, המתאימים לחור שבפח ולפינים, או כתרים עם שיניים קטנות המולבשות מהצד הפנימי ומחזיקים את הסמל במקום.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מה רע בסיליקון שקוף?

אמנם צריך לקבע את הסמל עם נייר דבק עד להתייבשות אבל אח"כ יחזיק יופי ואם ירצו להוריד אותו לא יפגעו בצבע הרכב.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

את האמת אני הייתי הולך בשיטה של מעט כח זה יצא בקלות

לא משנה כמה עולה הסמל במקרה של ניסיון גיבה הנזק שיכול להיגרם הוא הרבה יותר גבוה ולא תמיד יתוקן מהר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
חומר טוב להדבקת סמלים זה M3 דו צדדי שחור. אם ילד ירצה, הוא יוריד עם מברג גם סמל מודבק מקורי. רוצה להיות בטוח ל-100%? שים ניטים.

האם יש מק"ט מיוחד של אותו דבק 3M ? איפה ניתן להשיג ?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
מה רע בסיליקון שקוף?

אמנם צריך לקבע את הסמל עם נייר דבק עד להתייבשות אבל אח"כ יחזיק יופי ואם ירצו להוריד אותו לא יפגעו בצבע הרכב.

אסור לשים סילקון על פח מכל סוג שהוא בסיליקון יש כלור שמעקל מתכת . אולי התכוונת לסיקפלקס לרכב זה בסדר גמור.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

מניסיון אישי - רק סיליקון שחור

את כל הסמלים שלי הדבקתי עם זה. קנה שפורפרת קטנה. נדבק מדהים לפח ולפלסטיק.

אם מישהו יצליח להוציא את זה - ואני בספק, אז לא ייגרם נזק לפח. מקסימום יישארו שאריות קטנות של סיליקון שחור

ואז אתה שם שוב חדש, או לחלופין מוריד.

סיליקון שקוף לא מדביק טוב, הוא אוטם נהדר אבל לא נדבק טוב לפח.

בקיצור, גש לחנות אייס או הוס סנטר וקנה לך שפורפרת...ממליץ בחום.. רק מניסיון..

אצלי בדה שבו זה מודבק כבר 15 שנה על האוטו מאחור (אחרי צבע) ותאמין לי..רק אלוהים יצליח להוריד אותו... באמת בלתי אפשרי... :-)

נ.ב - אפוקסי יתלוש את הצבע אם ינסו להוריד את הסמל

• תוכן חדש...