Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועה מהחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הערוץ 2 ראיתי סרט מקרור ישראלי רצועה מהחיים - החיפושית

תעודה:

שם פרויקט: החיפושית

שם מגיש: ישי אוריין

הקרן השותפה: הקרן החדשה

ישי אוריין, במאי הסרט, נשוי לאלירז ומאוהב בחיפושית הישנה שלו. אלירז עומדת ללדת בכל רגע את תינוקם הראשון. היא להוטה להיפטר מהגרוטאה, שלטענתהאינה מכבדת את מצבם המשפחתי החדש וכשהוויכוח סביב המכונית מתלהט, יוצא ישי למסעהמתחיל בבעליה הקודמים של החיפושית ומסתיים בניסיון להצלת אהובתו הישנה.

ישבתי והתמוגגתי

אני לא יודע איך להשיג עותק של הסרט, להראות לשאר המשפחה שלא מבינים אותי

יורקי

פורסם

להפסיד את הלידה של הילד שלך זה קצת מוגזם.

לא הבנתי למה הוא לא המתין לאחרי הלידה כדי לסוע לתקן את החיפושית בירדן.

הרבה מוח אין לו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזה קטע הזוי זה היה שאחרי הצבע והאוברול הוא נטש אותה במדבר ,ופתאום המוסך לקח אותה ושמר אותה וחבר שלו הביא אותה.

תכל'ס הוא היה צריך לחכות שבוע ואז לעשות זאת לא חבל להפסיד את הלידה של הבן הראשון שלך?!

אני שוקל גם לקחת את המרצדס שלי לירדן ,המכונאי שלי כל הזמן שם גם ככה אז הוא מכיר מקומות ,אולי אני יתן לו שיקח את האוטו ויסדר אותו.

סרט ממש מרגש..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

סרט מרתק, הבחור מגניב ומדבר ממש יפה ערבית.

הבחור קצת לקח יותר מידי את האהבה לחיפושית - אשתי הייתה זורקת אותי אם הייתי נוסע לירדן בגרוטאה לבד בשבוע האחרון של ההיריון ולהפסיד את הלידה בגלל זה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני שוקל גם לקחת את המרצדס שלי לירדן ,המכונאי שלי כל הזמן שם גם ככה אז הוא מכיר מקומות ,אולי אני יתן לו שיקח את האוטו ויסדר אותו.

סרט ממש מרגש..

רק בעל הרכב יכול להוציא אוטו מגבולות המדינה

• תוכן חדש...