Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש השפלה 3.7.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתן לתמונות לדבר....

Photo0565.jpg

Photo0566.jpg

Photo0567.jpg

Photo0568.jpg

Photo0569.jpg

Photo0570.jpg

Photo0571.jpg

Photo0572.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כיאה ליום העצמאות האמריקאי, נתתי לאמריקאיות שלנו לדבר ראשונות....

Photo0575.jpg

Photo0574.jpg

Photo0576.jpg

Photo0584.jpg

Photo0585.jpg

Photo0586.jpg

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ועוד מכוניות מבית טוב....

Photo0577.jpg

Photo0578.jpg

Photo0579.jpg

Photo0580.jpg

Photo0592.jpg

Photo0590.jpg

Photo0589.jpg

Photo0593.jpg

פורסם

כמובן שגם האמריקאים מהשטח נתנו כבוד.....אבל בסוף המפגש, לפחות שלנו, הקמתי את כל החברים לתמונה משותפת....:wink:

כידוע, למי שידוע, הג'יפ שלי בלי סטרטר כבר שבועיים. הוציא "גימלים". ככה הוא חשב לפחות...זה לא מנע ממני להניע אותו בדחיפה ולהגיע למפגש....וכמובן שלהניע בדחיפה ולנסוע הביתה....

Photo0581.jpg

Photo0582.jpg

Photo0583.jpg

Photo0587.jpg

Photo0588.jpg

Photo0595.jpg

Photo0596.jpg

Photo0597.jpg

פורסם

תודה לדורון על התמונות - הן של חברי המפגש, הן של המכוניות והן על העזרה ההדדית לזקני תש"ח.

מצא משה

• תוכן חדש...