Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחתונה

nuva
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעלי לעתיד חולם להגיע לחתונה שלנו ברכב אספנות מיוחד.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לממש לו את החלום... :-)

המון תודה!!!

נוית.

פורסם
שלום לכולם,

המון תודה!!!

נוית.

תני לבעל לעתיד להמשיך לחלום, זה בד"כ מה שצפוי לבעל ממוצע ישראלי וכדאי שיתרגל מעכשיו.

מאידך, כבר ראינו פה נשים שבמקום לדבר או לכתוב, פשוט קנו לבעל רכב שחלם עליו והרי לך מתכון בדוק לחיי נישואים ארוכים, לא בטוח שתראי אותו הרבה איתך אלא אם תצטרפי לחוויה.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
תני לבעל לעתיד להמשיך לחלום, זה בד"כ מה שצפוי לבעל ממוצע ישראלי וכדאי שיתרגל מעכשיו.

מאידך, כבר ראינו פה נשים שבמקום לדבר או לכתוב, פשוט קנו לבעל רכב שחלם עליו והרי לך מתכון בדוק לחיי נישואים ארוכים, לא בטוח שתראי אותו הרבה איתך אלא אם תצטרפי לחוויה.

יוסי,

היא רוצה אותו לידה ''על בטוח'' (את הבעל)!!!

את החלום היא תגשים לו רק ליום החתונה... :wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
שלום לכולם,

המון תודה!!!

נוית.

נוית, אם את מתכוונת ברצינות לעניין ואני מניח שכך, כדאי שתגדירי מראש את רצונך. למשל, רכב סגור או פתוח. עם מזגן, עדיפות לצבע וגודל וכו'.

הרכב יגיע עם נהג צמוד. אני מניח שאף אחד לא יתן את רכב האספנות שלו לחתן או למישהו אחר, כך שתביאי זאת בחשבון.

לכמה שעות את צריכה את הרכב, היכן איזור החתונה ועוד פרטים ש"יעזרו" לצמצם ולשכנע את מי שמוכן לדבר.

בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה רבה לכולם פה על העזרה!!!

האמת היא שאין לי העדפה לרכב מסויים כי נראה לי שכל רכב כאן הוא יחיד ומיוחד...

טוב שהארת את תשומת ליבי - נראה לי שכדאי שהאוטו יהיה עם מזגן כי בכל זאת אהיה מאופרת... : )

יהיה נחמד לרכב עם גג פתוח אבל זה באמת לא קריטי.

החתונה ב- 27.10.2009 ב"האחוזה" בבית חנן (לא רחוק מפלמחים).

שוב - המון תודה!

נוית.

• תוכן חדש...