Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האטמים בחלונות צד בגולף שלי גמורים, הכוונה לאטמים בין החלון לדלת, מה שנקרא wether strips

יש להשיג אותם אבל המחיר שלהם מטורף, 110 דולר לזוג לפני משלוח ואני זקוק ל 2 זוגות (4 חלונות), ז"א 220 דולר + משלוח של 44 דולר לזוג, הנחת משלוח משותף, סה"כ 290 דולר לפני מכס בארץ...:shock::shock:

משהו כמו 1200 ש"ח וזה רק לחיצוניים, אם אתפנק וארצה גם את הפנימיים אני אצטרך להיפרד מעוד 1200 ש"ח:evil::shock::x:roll:

שתבינו מדובר בפסי גומי עם מתכת קטנה בפנים לחיזוק.

צירפתי שרטוט כדי שתבינו על מה מדובר, הגובה הוא 22 מ"מ והרוחב הוא 14 מ"מ, האורך כמובן משתנה בין חלון קדמי לאחורי.

עכשיו השאלה, לתותחים שבינכם שכבר פירקו לא מעט מכוניות בעברם, האם ייתכן ונתקלתם בגומי דומה, זהה, שניתן להתאימו מרכב אחר, או בתעשייה בכלל?

אני מוכן גם לוותר על החריץ לפס ניקל.

במגרשים שביקרתי לא היו מוכנים לתת לי אפשרות לפרק דגמי מכוניות שונים כדי לבדוק אם יש משהו שיכול להתאים, זגגים אמרו, תביא את האוטו ננסה לעזור (כן, כבר אני מגיע), אני מבין אותם אבל אין להם מושג על מה אני מדבר והרכב לא נוסע עדיין.

בפורומים בחו"ל קיימת סברה שהפסים של דגם של פולקסווגן הנקרא vanagon יכול להתאים עם קיצור קטן לאורך הרצוי.

בקיצור, כל עזרה, lid, או אופציות לפתרון יתקבלו בברכה.

תודה מראש, בני

פסי גומי.JPG

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אני בטוח שתוכל למצוא את הגומי הזה ובזול אצל סקוט מאוסטרליה,

http://www.scottsoldautorubber.com.au/

תחפש בקטלוג.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ניסית לחפש משומש?

בלוחות המודעות של הפורומים השונים:

clubgti.co.uk

golfgti.co.uk

vwvortex.com

http://www.vwgolfmk1.org.uk/

או בפירוקיות:

http://www.vws.me.uk/autoparts/login.php?err=1

http://www.vwaudibreakers.co.uk/breaking-dynamic/index.php

http://www.volkswagenspares.com/page.php?page=Contact

http://centralmotorssalvage.co.uk/content/view/26/37/

פורסם

אולי זה יעזור ? (מתוך הקטלוג)

page21.jpg

פורסם

אצלי בחיפושית בעייה דומה, לדעתי הבעייה קיימת בכל רכב שעמד הרבה בשמש ואפילו ברכבים ישנים סתם,

בא.א גלס יש גומי אינטגרלי, שממנו הם מתאימים לרכב ומחירו נמוך ממה שציינת,

קח חתיכת גומי שנישארה ותנסה לבדוק איתם,

אם לא תסתדר תגיד לי, במהלך השבוע אני שם ואבדוק לך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אצלי בחיפושית בעייה דומה, לדעתי הבעייה קיימת בכל רכב שעמד הרבה בשמש ואפילו ברכבים ישנים סתם,

בא.א גלס יש גומי אינטגרלי, שממנו הם מתאימים לרכב ומחירו נמוך ממה שציינת,

קח חתיכת גומי שנישארה ותנסה לבדוק איתם,

אם לא תסתדר תגיד לי, במהלך השבוע אני שם ואבדוק לך-רן

אצלך בחיפושית זה לא בעיהיש אצל לינקר גומי חדש

או סט ניקל וגומי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תודה למגיבים.

אולי ה 216.037 שנמצא בקטלוג של סקוט יצליח לעשות את העבודה, למרות שזה לא בדיוק זה, שלחתי לסקוט אימייל, אני מניח שרק ביום שני אקבל תשובה ממנו, נחכה.

רן, כל גומי יהיה נמוך ממה שציינתי, א.א. גלס נמצא בירושליים לא?

לחיפושית אין בעיה להשיג את הגומיות הללו וגם המחיר שלהם שפוי לחלוטין.

2pack ניסיתי בכל הפירוקיות והפורומים בחו"ל ובארץ, בפירוקיות לא ניתן למצוא כי הם במצב גרוע מאוד (מסתבר שמראש הגומיות הללו לא היו עמידות במיוחד) בפורומים בחו"ל קיימת בדיוק אותה התרעמות (על הזמינות ועל המחיר).

הבעיה שהגומיות של הגולף הרגילה (מדור 1) קצרות יותר מהקבריולט בגלל משקוף הדלת שלא קיים בקבריו'.

אם יצרן גומי ירים את הכפפה הוא יוכל למכור הרבה כאלו.

חבר מועדון 13925

פורסם

נסה את זה:

ברוב הרכבים החדשים היום הגומי מתלבש על הקנט של הפח ולא כמו שאצלך (וגם אצלי בברנדה) פנימי. מה שתנסה הוא ליצור מתאם.

למעשה אתה לוקח פס אלומיניום ותוקע איפה שהגומי המחוזק במתכת אמור להתפס (בקליפס). לאחר מכן אתה מודד איזה מרחק יש בין הפס לחלון. כל מה שנשאר זה לפרק מרכב (יש אפילו עם ניקלים) , משהו דומה במרחק שיצור אטימה טובה, ואז אתה מלביש אותו על הקנט שיצרת. אף אחד (חוץ ממני) לא ירגיש בהבדל. אם יש צורך אתה יכול ליצור מדרגה לקנט האלומיניום כדי לקבל מרחק שונה מהחלון. קפיש?

פורסם
נסה את זה:

ברוב הרכבים החדשים היום הגומי מתלבש על הקנט של הפח ולא כמו שאצלך (וגם אצלי בברנדה) פנימי. מה שתנסה הוא ליצור מתאם.

למעשה אתה לוקח פס אלומיניום ותוקע איפה שהגומי המחוזק במתכת אמור להתפס (בקליפס). לאחר מכן אתה מודד איזה מרחק יש בין הפס לחלון. כל מה שנשאר זה לפרק מרכב (יש אפילו עם ניקלים) , משהו דומה במרחק שיצור אטימה טובה, ואז אתה מלביש אותו על הקנט שיצרת. אף אחד (חוץ ממני) לא ירגיש בהבדל. אם יש צורך אתה יכול ליצור מדרגה לקנט האלומיניום כדי לקבל מרחק שונה מהחלון. קפיש?

קפיש לגמרי, אהבתי את הרעיון, למעשה ליונדאי לנטרה (הדגם המפואר) יש גומיות שנראות חיצונית דומות לשלי, (מכירים את זה שכשאתם מחפשים להתאים חלק העיניים שלכם חוקרות כל רכב שעומד או נוסע לידכם בכביש?).

אני צריך לחפש במגרשים יונדאי לנטרה כזו ולהבין איך הגומיות שלה נתפסות ואז ליצור מתאם, נשמע פשוט!:wink:

חבר מועדון 13925

פורסם

יש לנטרה מהצורה של שנת 96 במיגרש בכפר קסם, תוכל לפרק את הגומיות תמורת עשרות בודדות של שקלים.

פורסם
יש לנטרה מהצורה של שנת 96 במיגרש בכפר קסם, תוכל לפרק את הגומיות תמורת עשרות בודדות של שקלים.

איפה נמצא המגרש בדיוק, אם אני מגיע ממערב לכיוון צומת קסם ואז לראש העין?

אני אהיה שם השבוע!

חבר מועדון 13925

פורסם
קפיש לגמרי, אהבתי את הרעיון, למעשה ליונדאי לנטרה (הדגם המפואר) יש גומיות שנראות חיצונית דומות לשלי, (מכירים את זה שכשאתם מחפשים להתאים חלק העיניים שלכם חוקרות כל רכב שעומד או נוסע לידכם בכביש?).

אני צריך לחפש במגרשים יונדאי לנטרה כזו ולהבין איך הגומיות שלה נתפסות ואז ליצור מתאם, נשמע פשוט!:wink:

כן, זה די פשוט והמבחר אדיר. אם תוכל לצלם את התוצאה זה יהיה סבבה לגמרי.. בהצלחה.:-D

פורסם
איפה נמצא המגרש בדיוק, אם אני מגיע ממערב לכיוון צומת קסם ואז לראש העין?

אני אהיה שם השבוע!

תתקשר אליי 0525554246 ואני אסביר לך.

• תוכן חדש...