Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת הגיעו הגרילים מארה"ב דרך הים. הסיפור לקח כמעט שלושה חודשים, אז למי שקנה חלקים ושלח אותם surface שיתאזר בסבלנות.

לעינייננו, הגרילים הם יד שניה כמובן ועלו רק 27 דולר, הם ישרים ובמצב טוב, אך הגיעו דהויים מאוד - הניקל היה נראה מת לגמרי.

ניקוי מהיר בראבינג קומפאונד (פוליש נגרים) החיה את הניקל באופן מדהים, הגרילים פשוט נוצצים.

אני ממליץ לכל מי שיש לו ניקלים או מעוניין בפוליש מעולה שיקנה את החומר הוא זול מפני שהוא תעשייתי והוא מגיע בפחית שתספיק לשנים. אני חידשתי בעזרתו ניקלים ברכב שלי שהיו נגועי חלודה ברמות גבוהות מאוד.

יגאל

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

ניתן לקנות את החומר בחנויות לחומרי בניין מקצועיות

אני מצאתי אותו בשז"ר, אני מאמין שהוא קיים גם באייס ובהום סנטר.

וולוו 240, שנת 83

פורסם

למשפחתי מפעל גימור מתכות (כרום ניקל אבץ וכו...)

אני מעוניין לברר כמה דברים לפני שאתייחס בודאות אבל יש לי חשד

שזה טיפול אגרסיבי שמקצר את חיי הציפוי

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
למשפחתי מפעל גימור מתכות (כרום ניקל אבץ וכו...)

אני מעוניין לברר כמה דברים לפני שאתייחס בודאות אבל יש לי חשד

שזה טיפול אגרסיבי שמקצר את חיי הציפוי

מחכים לתשובה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש לי נסיון רב עם החומר ואני יכול להבטיח שהוא לא גורם שום נזק למתכת.

כמובן שאין להשתמש בו באופן קבוע, הוא נועד להברקה חד פעמית, פעולתו היא כמו פוליש ויש לו יכולת שחזור צבע מדהימה.

וולוו 240, שנת 83

פורסם

אני גם מישתמש בחומר הזה ואני רוצה לומר שזה חומר מס 1 בהברקה

כל חומר אחר שניסתי להוריד איתו כתמי צבע כתמי חלודה וקורוזיה לא הצליח כמו הקלות שהראבינג מוריד,

אני אתן דוגמה

ניסיתי לנקות חישוקי ניקל של הגלגלים מהפיח השחור של הברקסים עם כל מיני סוגי חומרים אפילו חומצה ואף אחד לא הצליח להוריד אלא בשיפשוף חזק ומעייף, וכשניסיתי את הראבינג הוא הוריד את הפיח השחור ללא מאמץ והוא לא חומר חזק שפוגע במתכת או בציפוי אלא הוא אפילו מגן ושומר

מומלץ מאוד :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נראה אותו עובר על רכב אמיתי עם מברשת שיניים וקיסם... :lol: הייתי אומר שזה ייקח לו שבועיים-שלושה, לפחות... :wink:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...