Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לרכב

ליאו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש מתקין למזגן מיקצועי וחשוב מכל רציני להתקנת מ"ע מזגן מההתחלה ברכב שלא היה בו מזגן מעולם כל מי שמכיר משהו בבקשה קשרו אותי אליו .

תודה מראש ליאו

פורסם

מאוד יעזור אם נדע באיזה רכב מדובר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם ברכב האמור היתה במקור אופציה למזגן מהחברה, הייתי מנסה למצוא רכב לפירוק עם מזגן מקורי, ומפרק ממנו את כל הרכיבים.

המזגנים המולבשים לאחר היצור, אינם מותאמים ספציפית לרכב ויכולות להיות אי התאמת ובעיות שונות. התקנה של מזגן מקורי (כולל להחליף חלקי דש בורד בדגמים מסוימים), יכולה להיות משתלמת גם אסטטית וגם מבחינת ביצועי המזגן והמנוע.

רווח נוסף הוא כמובן שמירת מקוריות הרכב אם זה רלבנטי.

נמרוד

פורסם

תנסה אצל עמוס מזגנים ברחוב הקישון באזה"ת ב"ב. הוא רציני ומקצועי, אבל אין הרבה

מתקינים שיהיו מוכנים להיכנס להרפתקה כזאת.

אולי גם קר מזג ליד אולמי רסיטל בדרך פ"ת בת"א. ראיתי עבודה שלו באלפא רומיאו ויצא

יפה מאוד.

בכל מקרה, כדאי לך למהר כי ברגע שיגמר החורף לא יהיה לך עם מי לדבר. הם יהיו עמוסים

מעל הראש בעבודות סטנדרטיות ורווחיות יותר.

בהצלחה.

פורסם

עד כמה שאני יודע, דוד נמרי עשה משהו כזה בסונט שלו.

כלומר היום יש לדוד נמרי את הסונט הממוזגת היחידה בעולם! :D

אני מציע לדבר איתו. הוא בטוח ידע מה צריך לעשות.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אני מצטער שלא היית יותר ספציפי

מדובר בפיאט 128 ספורט 1974 בשלבי סיום אני רוצה להוציא אותה ממוסך הצביעה "גמורה" לחלוטין והזה אומר שאני צריך מתקין מזגן שמוכן לבוא לבקר באשדוד ואדם רציני ופה הבעייה.

בקשר להתקנה לבלוק יש הכנה {3 חורים לתושבת} כמו בפיאט אונו השאלה אים קיים מדחס שיכנס במקום הדחוק הזה {בשונה מאונו} דש"בורד עדיין מפורק כך שניתן ל"שחק" עם התעלות וכו"

ליאו

פורסם
אני מצטער שלא היית יותר ספציפי

מדובר בפיאט 128 ספורט 1974 בשלבי סיום אני רוצה להוציא אותה ממוסך הצביעה "גמורה" לחלוטין והזה אומר שאני צריך מתקין מזגן שמוכן לבוא לבקר באשדוד ואדם רציני ופה הבעייה.

בקשר להתקנה לבלוק יש הכנה {3 חורים לתושבת} כמו בפיאט אונו השאלה אים קיים מדחס שיכנס במקום הדחוק הזה {בשונה מאונו} דש"בורד עדיין מפורק כך שניתן ל"שחק" עם התעלות וכו"

ליאו

לפני כמה חודשים היה מישהו בפורום מכוניות של "תפוז" שהתעקש להתקין מזגן בפיאט 124 ספיישל שנת 1974 והתענוג עלה לו כ-5000 ש"ח - חפש בארכיון שם נדמה שכתוב גם מיהו המתקין

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי ספר על מיזוג כלי רכב ללא מזגן מקורי. יש שם דוגמאות התקנה יפהפיות ברכבים שונים כולל בחיפושית ( ! ).

אשמח להשאיל לך אם תרצה. גם אם לא תתקין בעצמך, הספר יכול לתת לך רעיונות להראות למזגנאי ולדעת מה לדרוש.

נמרוד

• תוכן חדש...