Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור ילד שגדל ברמת אביב, אי אפשר היה לפספס את המיני 1275GT של הבחור הזה, כל יום בדרך לבית הספר הייתי רואה אותה (ומרייר עליה) - פעם אפילו קיבלתי סיבוב בה, ואני חושב שזה מה שהתחיל את קיבעון המיני שלי.

כשהוא רצה למכור, הוא פירסם חוברת שלמה שמפרטת את כל מה שיש ברכב, והחוברת הזו שמורה אצלי עד היום מכל משמר. אני חושב שגם בסטאנדרטים של היום, כמעט 20 שנה אחרי, הוא בנה רכב מדהים.

ריספקט!

(אני מקווה שאין בעיה עם הפרסום הזה - נראה לי שזה ישן מדי בשביל זכויות יוצרים או משהו כזה)

IMG_0128.JPG

IMG_0129.JPG

IMG_0130.JPG

IMG_0131.JPG

IMG_0132.JPG

IMG_0133.JPG

IMG_0134.JPG

פורסם

(אני מקווה שאין בעיה עם הפרסום הזה - נראה לי שזה ישן מדי בשביל זכויות יוצרים או משהו כזה)

ונראה לך שהוא קיבל אישור לשימוש בכל הסמלים והתמונות מכל החברות והיצרנים שמופיעים שם? :?...

פורסם

[הרכב נדון כאן בעבר.

לבעלים לשעבר קוראים יוסי והרכב התגלגל בסופו של דבר אל המוזיאון של ורטהיימר (בעומר) .

quote=מרמורק;2168605]האם למוכר קראו "אלי שטרן"?

פורסם
[הרכב נדון כאן בעבר.

לבעלים לשעבר קוראים יוסי והרכב התגלגל בסופו של דבר אל המוזיאון של ורטהיימר (בעומר) .

quote=מרמורק;2168605]האם למוכר קראו "אלי שטרן"?

ראיתי את ברכב במוזיאון - ממש חיה רעה המיני הזו! חבל שהיא לא יוצאת לרעות קצת ולהנות מאור יום ומסיבובים הדוקים.

אם מר ורטהיימר רוצה אני מסכים להיות הרועה של ה-GT הזו :lol: (אה, וגם של המיני מדגם פיק-אפ שחונה באותו מוזיאון).

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

זאת לא המיני של אלי (שלו הייתה ירוקה והיה לה מנוע 1275 של אינוצנטי קופר) זאת המיני של יוסי( הייתה שחורה), ובימים המאושרים של הרייסים באזורי חן (עדיין לא הייתה שכונה,רק כביש גישה ארוך וסלול למשעי ואם אני לא טועה, הצילום של המיני שמופיע בעמוד הראשון צולם במפגש הזה) שניהם היו מקבלים בראש מהמיני החבוטה שלי:twisted:

היה עוד בחור צעיר בריטי בשם מייקל עם מיני מדהימה מנתניה ועוד מיני חזקה מאוד של עמוס מרחוב העבודה בת"א.

כל 5 המיני האלה היו בנויות ברמה שכנראה כבר לא נראה בארץ (פשוט כי עדיף להשקיע ברכבים יותר מודרנים) אך... היו ימים.

סתם אנקדוטה מעצבנת על עולם המיני שנחרב סתם ככה. בליילה אחד, המיני שלי, של עמוס ושל מייקל נגנבו.

14 שנים אחרי, אני מצאתי בפוקס את המנוע (16V) ואת הגיר (5 הילוכים) שלי , מיתר החלקים רכבים שלנו לא נשאר זכר.

זיו, נדמה לי שהמיני פיק-אפ בעומר .

אבל זה רק לטובה כי זה אומר שתצתרך להכנס בתפן ל GT, לנסוע איתה לעומר ואז לקחת את הפיק-אפ מעומר ולהחזיר לתפן וחוזר חלילה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...