Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלארק ואני

oferbz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שנה לפניי שנולדתי נקנתה הלארק,וביום ראשון אני חוגג את כמות השנים שאני איתה,גדלתי במחיצתה,עברנו הרבה יחד גם עוד שהייתה של אבי שיבדא לחיים ארוכים,המכונית הזו שירתה אותו נאמנה,ב67 נסע איתה לסיניי היתה שם עוד לארק 611205 מספר הרישוי שלה ו12 חיילים נסעו בשתי המכוניות מירושליים לסיניי וחזרה בסיום השרות,עוד נסעה המכונית לרמת הגולן במלחמת כיפור,ברחביי הארץ,וכיום 46 שנה לאחר שהרכב הורכב במפעליי אילין הוא נמצא אצלי,נסעונו איתה מעל מיליון קילומטר עד שאוברול שני בוצע בה והיא נצבעה מחדש,שואלים אותי למה אינך קונה רכב מהיר עם מזגן,האמת שהלארק מגיע גם ל100 קמ'ש ולא יותר לא לוחץ עלייה ואני בימים אלו משפץ את המזגן שפורק מלארק אחרת שמצאתי,מקווה לייבא גם סטודיבייקר הווק לארץ,לכשיתאפשר,כחבר מועדון משנת 86 חייב אני לומר שעלינו לשמור ולשמר את המועדון הוא יחיד ומיוחד ואני גאה להיות חלק ממנו.

עופר בן צבי

פורסם

ממש כיף לשמוע דברים מסוג זה. אני חושב שכל אספן רכב מתענג היום על זכרונות מסוג אלה. גם לאבי הייתה לארק סגולה (חציל) ששמורים לי רק זכרונות נעימים ממנה, וגם אני נסעתי בתור ילד לנואבה (בסיני) לחופש משפחתי ויש לי רק זכרונות טובים מרכב זה.

אשריך, תהנה ממנה.:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

ממש כיף לשמוע דברים מסוג זה. אני חושב שכל אספן רכב מתענג היום על זכרונות מסוג אלה. גם לאבי הייתה לארק סגולה (חציל) ששמורים לי רק זכרונות נעימים ממנה, וגם אני נסעתי בתור ילד לנואבה (בסיני) לחופש משפחתי ויש לי רק זכרונות טובים מרכב זה.

יפה צבע יפה החציל היא היתה לארק 1963?

נסענו איתה לחופש גם לשם אז הלארק היתה בצבע קרם ב1975

עופר בן צבי

פורסם

היי עוםר,

אם כך באמת יש לך יומולדת, ולא סתם כתבת על הרמת הכוסית.

אז מה יהיה? לא תגיע לשרון?

בעוד שבועיים מתפנה מקום ללארק, אתה מוזמן.

היין עליך הקפה עלי.

מזל וטוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היי עוםר,

אם כך באמת יש לך יומולדת, ולא סתם כתבת על הרמת הכוסית.

אז מה יהיה? לא תגיע לשרון?

בעוד שבועיים מתפנה מקום ללארק, אתה מוזמן.

היין עליך הקפה עלי.

מזל וטוב

אבי נוף.כן יש לי יום הולדת רק אייך מגיעים לשם:)חם מאוד היום):)

עופר בן צבי

פורסם

ואנחנו נסענו לסיני עם פיאט 238 וגם היה כיף :-D:-D:-D

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

עופר!!!!!!!!

תרים את הכפפה שהמועדון שלח.

בוא ונעזור לך להקים סניף באיזורך,

ניסינו , אבל לצערי התקבל הרושם שהפרה רוצה להניק יותר ממה שהעגל רוצה לינוק.

אז,,, קדימה לעבודה !!!!!!!!

אנחנו אחריך.

צביקה מרגלית

פורסם

עופר!!!!!!!!

תרים את הכפפה שהמועדון שלח.

בוא ונעזור לך להקים סניף באיזורך,

ניסינו , אבל לצערי התקבל הרושם שהפרה רוצה להניק יותר ממה שהעגל רוצה לינוק.

אז,,, קדימה לעבודה !!!!!!!!

אנחנו אחריך.

מיפגש בירושליים אידיאלי בעיניי בהשתתפות מי שיזם אותו והרים את הכפפה,הלוואי והמצב היה אידיאלי,והיו הרבה רכבים וכולם היו מרוצים,לא חושב שייש מקום לשני מיפגשים אלא רק לאחד מכובד ויפה שיבואו אליו גם מהדרום מתל אביב השרון או חייפה.אשמח לדון על זה בהרחבה עם יתר הפעילים ואלו הירושלמים,נוכל ליצור דבר יפה.

בידידות

עופר בן צבי

פורסם
עופריקו אתה כבר ילד גדול, המון מזל טוב ושתגשיים את כל החלומות-רן

Birthday_Cake.gif

תודה רבה רן איש יקר מקווה לחגוג עימכם בשישי תודה

עופר בן צבי

• תוכן חדש...