Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב

chevrolate
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 וחצי ואני נמצא דיי הרבה על הכביש

אני מעוניין להשכיר רכב מבן אדם פרטי, בהתחלה רציתי האמר אבל זה נראה לי לא ריאלי

אז חשבתי על כיוון רכבי האספנות .

אני צריך את הרכב לספטמבר ה12 ליום שבת (ערב) עד יום ראשון ( ערב ) 24 שעות .

זה בשביל יום הולדת של חברה והמטרה העיקרית היא הגעה מנקודה א' לנקודה ב', אין לי בעיה לעשות אתזה עם האוטו של ההורים אבל אני רוצה לעשות משהו מיוחד .

אני מוכן לשלם 1000 שקל לבן אדם שיהיה מוכן להשכיר לי את הרכב שלו ל24 שעות .

פורסם

לענ"ד אתה מחפש במקום הלא נכון.

יש יותר סיכוי שתמצא מישהו שישכיר לך האמר חדש ונוצץ שעולה באזור החצי מיליון שקל, מאשר שתמצא מישהו שיהיה מוכן להפקיר לך רכב אספנות שמור שעולה פחות מ-200,000 או אפילו פחות מ-100,000 שקל.

אני לא מתייחס למחיר ההשכרה, אלא לסיכוי למצוא.

האמר חדש, הזמינו בסוכנות. אם האמר ינזק, יש ביטוח שיביא תחתיו האמר חדש עוד יותר.

רכב אספנות, אנשים שיחזרו במו דמם במשך שנים. אין שום דרך לפצות על רכב אספנות שאבד - ולא מדובר רק על ערך כספי.

רכב אספנות שניכחד, הוא פחות רכב אספנות בעולם.

אם תמצא מישהו שמוכן לסייע לך, סביר שזה יהיה עם נהג צמוד. תלבש טוקסידו יפה ותרגיש אי שם בשנות ה-30 כמו גביר שהנהג פותח לקראתו דלת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אין ביטוח להשכרת רכב או להסעה בתמורה.

+1

וגם, רכב השכרה יכול להיות עד שלוש שנים. יותר ישן מזה אסור להשכיר (לחברות השכרה).

• תוכן חדש...