Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אנשים טובים בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשים ? אני חושב העלה משתמש בפורם תמונה של רכב באחת הערים בארץ

לבקשתי הוא הסכים להניח פתק על החלון של הרכב , ובו בקשה ליצור עימי קשר

לאחר מס שבועות ללא מענה , בקשתי ממנו בשנית להניח פתק נוסף , גם הפעם הוא שמח לעזור.

שלשום התקשר אלי בעל הרכב והודיע כי הוא ישמח למכור את הרכב, וקבע עימי פגישה ליום המחרת.

מכוון שחששתי מנסיעה ארוכה מאוד ללא שום מטרה וגילוי רכב חלוד , בקשתי מאותו חבר פורום באם יוכל לצלם מס תמונות של הרכב באיכות טובה למעני.

כמובן שהוא הסכים , עזב את העבודה מוקדם , יצא לצלם בכדי שלא יהיה חושך והתמונות לא יצאו טוב , ושלח לי את התמונות.

אז מי אמר שאין אנשים טובים בעולם

ולכל הסקרנים , המשתמש הוא חולגי , ואת הרכב אני מקוה להעביר בעלות בימים הקרובים

אז חולגי , תודה !

פורסם
8) כל הכבוד! זוהי המטרה האמיתית של הפורום, לטעמי- לעזור אחד לשני בתחביב המשותף!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

משמח לשמוע.

שיהיה בהצלחה עם הרכב.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני הולך להחריב את השמחה ולמשוך אליי אש.

ראשית תודה לחולגי שסייע. רבים היו עושים את אותו דבר וברצון. וגם אתה bruck היית עושה זאת כנראה.ובהצלחה ברכישה. תתישן.

אבל, ואני לא מדבר על bruck, אלא באופן כללי, זה חלילה לא אישי ולא על המקרה הזה.

כמה כבר ישראל גדולה? מה כל כך קשה לסוע ולראות את הרכב בעיניים שלכם?

למה הזמן של המתנדב התורן פחות נחשב משלכם? רק בגלל שהוא מוכן הוא ינוצל ויתוזז הלוך ושוב?

פורסם

ראשית תודה לחולגי שסייע. רבים היו עושים את אותו דבר וברצון. וגם אתה bruck היית עושה זאת כנראה.ובהצלחה ברכישה. תתישן.

למה הזמן של המתנדב התורן פחות נחשב משלכם? רק בגלל שהוא מוכן הוא ינוצל ויתוזז הלוך ושוב?

אתה בארצות הברית אם הבנתי נכון לפי הסמלון שלך שם הכל קטן ומגיעים מהר ממקום למקום כמה זמן לא היית בארץ?

היום לוקח 3 שעות לפחות לנסוע לראות רכב בצד אחר של המפה.

פורסם

ידידי ,אתה חי בניכר ,ועל זה נאמר "זר" לא יבין זאת.לפעמים המחוות הקטנות האלו עושות את ההבדל.

פורסם

נו סוף כל סוף אני שמח שישנם אנשים שרושמים גם דברים טובים-

על מעשים אצילים ולא רק דברי בלע.

ישר כח!:mm_yeah:

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם

הדבר אינו קשור לגודל או למרחק.

החוליגני התנדב ועשה זאת מרצון, (כבוד חוליגני) אף אחד לא הכריח אותו.

זה נקרא לסייע/לעזור זה לא נקרא ניצול.

אותי לימדו וחינכו בבית לעזור ולסייע לכל מי שאפשר גם אם אין תמורה מהצד השני, לא מכל דבר צריך לעשות "מסחרה" ולסייע רק למי שמשלם עבור עזרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שהצ'יף צודק.

לכן, כאשר הוא יזדקק לטובה קטנה נזכיר לו זאת,

ונשלח אותו לפעול בכוחות עצמו.

כי באמת, למה שיטריח אחרים? הרי באפשרותו לקפוץ לבד...

ולפותח השרשור, כל הכבוד לך על ציון המעשה, מעבר לכבוד המגיע לחולגי.

גם על הטוב צריך לספר, ולא רק על השלילה.

בברכה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...