Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, הבת שלי מירושלים לקחה את רועי שלה ואת ערן הנכד לסופ"ש ומי נשאר לשמור על הכלב שמשון? סבא בני.

אז הם לא ידעו איזה תכנית חינוכית הכנתי לכלב. הבאתי אותו לחניון האוטובוסים ואם לא שמתם לב אז בתצלום הראשון נראה מה שהוא עשה לרדיאטור, בשניה שירד מהרכב שלי.

היום(שבת) עשינו קונסיליום רב משתתפים בקשר לשני האוטובוסים, הכחול והכתום ובהשתתפות חברנו יורם מקובר ששנים נשם אוטובוסי טייגר במוסכי "דן", וכמובן ליד ההגה.

יורם התכופף, זחל, פשפש וחיטט בקרבי ה"כחול" והראה לנו מהי גישה מיקצועית ומה צריך לעשות, שזה הרבה יותר ממה שחשבנו.

אחר כך הוא קפץ ל"צהוב" ושם כבר העסק נראה אחרת, כלומר שהרכב זקוק דחוף ליישור קו, גירוז במקומות שלא חשבו עליהם, החחלפת צמיגים ומה לא, אבל הרבה פחות ממה שנדרש מהכחול.

ואז עבדכם הנאמן תפס פיקוד והודיע לכל מי שרצה לשמוע (כולל שמשון) שאנחנו הולכים לסגור את הכחול על מנעול ובריח למשך שנה לפחות ומשלימים את הכתום, כולל החלפת צמיגים, חיזוק בית המצברים, ניקוי ואולי החלפת הרדיאטור, החלפת צנרת יבשה ועוד כל מיני דברים ברשימת המכולת הדי ארוכה שיורם הכין.

אז תודה ליורם שהקדיש ואני מקווה גם שימשיך להקדיש את זמנו ואת המיקצועיות שלו לעניין. ויורם, לא הצלחת להסתיר את החיוך וההתרגשות כשחזרת למראות המוכרים, לריחות ולקולות שלוו אותך בימים הרחוקים ההם..

IMG_0529.JPG

IMG_0533.JPG

IMG_0540.JPG

IMG_0550.JPG

IMG_0560.JPG

IMG_0567.JPG

IMG_0571.JPG

IMG_0579.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יפה ארוע רב פעילות ויפה שיורם יודע לטפל באוטובוסים האלו,מנוע 8 ישר עם איני טועה מסוג ליילנד זכור לי שבעלה של דודה שלי נהג להגיע עם האוטובוס בנסיעה בתקופה שהיתה מלחמת יום כיפור היה מחנה את האוטובוס ליד הביית ומניע אותו ב5 לפנות בוקר נוסע לאיי שם....................

עופר בן צבי

פורסם

מנוע הליילנד הינו מנוע שוכב זהה מאוד למה שיש כיום בוולוו B-10. למעט הבדלים בראשי המנוע.

לליילנד יש 2 גלי הינע

הראשון הוא קצר- יוצא מהמנוע אל תיב"ה

השני הוא ארוך יותר -מהתיב"ה אל הדיפרנציאל.

ירון מאיר

פורסם
מנוע הליילנד הינו מנוע שוכב זהה מאוד למה שיש כיום בוולוו B-10. למעט הבדלים בראשי המנוע.

לליילנד יש 2 גלי הינע

הראשון הוא קצר- יוצא מהמנוע אל תיב"ה

השני הוא ארוך יותר -מהתיב"ה אל הדיפרנציאל.

ירון מאיר

אכן!

הנה תמונה מעלון מכירה לטייגר וורלדמסטר שנמצא בידי

רואים את שני גלי ההינע

IMG_0592.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...