Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבאתי את המוסטנג שלי לפני כחודשיים.

במהלך קבלת הצעות המחיר מחברות ההובלה ממש התחננתי ל RORO אבל לא הסכימו בשום חברה ובסוף הובלתי במכולה.

כל החברות הסבירו לי שהאוניות בד"כ כלל עושות מספר הפסקות בדרך, עד שהן מגיעות לישראל (אשדוד/חיפה) ולכן, לא כדאי מבחינתם להתעסק עם זה.

בהצלחה בכל מקרה. אם תצליח, ההפרשים בין העלויות (גם בהשוואה להובלה בקונסילידציה), הם אסטרונומים....

(אולי תנסה את חברת שילוח "הנספילד". יש להם מערכת די משומנת בניו ג'רסי...)

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם
על אילו סדרי גודל מדובר ?

1,700$ תעלה לך כיום הובלה בשיטת קונסילידציה, מניו ג'רסי לאשדוד (100$ פחות לחיפה) ו 600$ עולה RORO.

שוב, הגעתי למצב שנותנים לי הצעות מחיר, אך בשלב סגירת ההזמנה, נשלח לי מייל התנצלות שהם לא יכולים לבצע RORO...

(הסכומים לא כוללים פריקה + אוברסיס בארץ...).

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

כנראה שאצלך הרכב לא היה במצב של נסיעה, וזה בעיה, כי לפי מה שהבנתי באחד מהנמלים מעבירים את המכולות/מכוניות לספינה אחרת,ואם הרכב לא מניע זה בעיה.

1,700$ תעלה לך כיום הובלה בשיטת קונסילידציה, מניו ג'רסי לאשדוד (100$ פחות לחיפה) ו 600$ עולה RORO.

שוב, הגעתי למצב שנותנים לי הצעות מחיר, אך בשלב סגירת ההזמנה, נשלח לי מייל התנצלות שהם לא יכולים לבצע RORO...

(הסכומים לא כוללים פריקה + אוברסיס בארץ...).

אלירן

פורסם

יש roro מניו יורק לארץ

שתי חברות עושות את זה: k line שזו חברת ספנות, הדרך הטובה ביותר היא להתקשר ישירות למשרד שלהם בניו יורק ולקבל הצעת מחיר. כשאני ביררתי זה היה 1100 דולר כולל הכל.

החברה השניה היא atlantic container line או בקיצור acl בדרך כלל המחיר קצת יותר גבוה ויש להם נציגות נכבדה בארץ. בכל מקרה שווה לנסות להתקשר אליהם ישירות, לקבל הצעת מחיר, ורק אז לפנות לסוכן מקומי אחרת כל אחד יתן לך מחיר אחר.

אני הובלתי ככה. נכון, יש חסכון ניכר בעלויות, אבל קח בחשבון שאם הרכב במצב יפה במיוחד הוא עלול להפגע, וזה קורה.

בהצלחה

איתן

• תוכן חדש...