Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהולנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי מהולנד לפני יומיים. אין ספק שההולנדים מאוד אוהבים מכוניות קלאסיות. יש שם המון מגזינים, קטלוגים וספרים בנושא בכל חנות ספרים, וגם המון מכוניות מסתובבות. יש המון וולווים ישנים, המון דה-שבו, והמון מיני, ועוד. האכזבה היחידה בשבילי זה שלא ראיתי שום VW מעניין. מישהו פעם אמר לי שיש רק עשר מכוניות כמו שלי בכל הולנד, ושמונה מהם גרוטאות. האוטו הכי יפה שראיתי שם, שלצערי לא צילמתי, היה רובר P5 פשוט מהמם.

אני מצרף כמה תמונות שצילמתי, שיעניינו חלק מכם:

mini-IM000551.JPG

mini-IM000552.JPG

mini-IM000553.JPG

mini-IM000554.JPG

משהו בשביל "משה":

mini-IM000557.JPG

mini-IM000558.JPG

mini-IM000559.JPG

mini-IM000562.JPG

mini-IM000563.JPG

mini-IM000571.JPG

משהו בשביל ליאור:

mini-IM000577.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אחרי שראיתי את הסיטרואן בתמונה

אני משוכנע שזה אחד הרכבים היפים בכל הזמנים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זאת רנו 16 TX, הדגם המפואר והספורטיבי, אין כזאת בארץ במצב נסיעה או במצב אחר...

וטוב שכך... :wink:

אני מנסה (ובאמת שניסיתי :!: ) למצוא איזהשהו סממן ספורטיבי... משהו... קמצוץ של ספורטיביות\פאר....

אבל לא הצלחתי... :roll:

התוכלו ילדים לעזור לאריאל בחיפושיו אחר סממן ספורטיבי כזה או אחר? :wink:

:-)

פורסם

אני מנסה (ובאמת שניסיתי :!: ) למצוא איזהשהו סממן ספורטיבי... משהו... קמצוץ של ספורטיביות\פאר....

מצאתי !

יש סיכוי שה205 שאת הפינה שלה רואים ממש בקצה התמונה, היא GTI... :wink:

זה הדבר היחיד שספורטיבי בתמונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצאתי !

רבותיי!

לכו 30 שנה אחורה.

אז לא היו 205g.t.i ושאר מריעין בישין......

ואולי נתוני הרכב (שאני לא מכיר...)הם כן בסטנדרט ספורטיבי לאותה תקופה?

וחוץ מזה - מבחינת פאר - איך אפשר לדעת ע"פ תמונה את עושר האיבזור (למרות שרואים מגב אחורי)?

והעיצוב-נכון שנוי במחלוקת.

הספורטיביות לעומת דגמים רגילים של ה 16 היא בפנסים הכפולים ובפנסי החנייה/איתות השונים(?).

אז אני יתן למומחה (משה והרפורמים או יובל בשמו האמיתי- פטריוט אמיתי לרנו 16) לתת לכם תשובות קצת יותר מדויקות לגבי דגם זה.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

מצאתי !

יופי חכמולוגים.

לאוטו הזה יש 93 כס"ב , חמישה הילוכים קדמיים ומהירות סופית של 170 קמ"ש.

לכמה מכוניות בשנות השישים היו נתונים כאלו? כמה מהם היו בהישג ידם של אנשים "נורמלים"? רוב מכוניות הנוסעים של אותה התקופה לא הציעו במחיר הזה חצי ממה שהרנו הציעה.

היום אנחנו רגילים לסטנדרד אחר במכוניות. לא צריך לשכוח שפעם פיג'ו 404 עם 66 כס"ב נחשבה לאחת ממכוניות הנוסעים החזקות בארץ. לעומתה הרנו הזו היא אכן.....ספורטיבית.

נמרוד

פורסם

מאיזה חלק של אמסטרדם התמונות? (אם ביכלל?!)...

הייתי שם לפני פחות מחודש ונראה לי שראיתי את חלק מהמכוניות (כן, צילמתי, עם דיגיטאלית, אבל נידפק הכרטיס :mad: , מי אמר שלא "נישרפות" תמונות בדיגיטלית), בכל אופן יכול להיות שאילו מכוניות אחרות, אבל העיר ממש "מוצפת" מכוניות ישנות במצב מדהים...

בהתחלה התעכבתי על כל אחת ואחת, אחרי יומיים כבל מיתרגלים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מאיזה חלק של אמסטרדם התמונות? (אם ביכלל?!)...

הייתי שם לפני פחות מחודש ונראה לי שראיתי את חלק מהמכוניות (כן, צילמתי, עם דיגיטאלית, אבל נידפק הכרטיס :mad: , מי אמר שלא "נישרפות" תמונות בדיגיטלית), בכל אופן יכול להיות שאילו מכוניות אחרות, אבל העיר ממש "מוצפת" מכוניות ישנות במצב מדהים...

בהתחלה התעכבתי על כל אחת ואחת, אחרי יומיים כבל מיתרגלים...

גילי

כל התמונות צולמו בעיר ליידן (Leiden).

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

מצאתי !

יופי חכמולוגים.

לאוטו הזה יש 93 כס"ב , חמישה הילוכים קדמיים ומהירות סופית של 170 קמ"ש.

לכמה מכוניות בשנות השישים היו נתונים כאלו? כמה מהם היו בהישג ידם של אנשים "נורמלים"? רוב מכוניות הנוסעים של אותה התקופה לא הציעו במחיר הזה חצי ממה שהרנו הציעה.

היום אנחנו רגילים לסטנדרד אחר במכוניות. לא צריך לשכוח שפעם פיג'ו 404 עם 66 כס"ב נחשבה לאחת ממכוניות הנוסעים החזקות בארץ. לעומתה הרנו הזו היא אכן.....ספורטיבית.

נמרוד

ותודה לנמרוד שהקל עלי את התשובה

לרנו 16 יש מרכיבים רבים שכשהרכב יצא ב1964 היו יחודיים וחדשניים ברכב סדרתי, והיום אנחנו מקבלים אותם כמובן מאליו.

בלוק מנוע אלומיניום, מערכת קרור מנוע אטומה בואקום, מתלים נפרדים, הנעה קדמית וכדומה הם רק חלק מהחידושים שהרנו 16 הציעה בתקופתה.

דגם ה TX יצא ב74, עם 93 כ"ס, מושבי עור, פנסים יחודיים, ג'נטים יחודיים ועוד. להזכירכם, הגולף GTI עוד לא היתה קיימת, פז'ו יצרו מכוניות ספורט יחודיות ויקרות - מעניינות כשלעצמן כגון ה504 ספורט, אופל רקורד, קורטינה של פורד ושאר הרכבים הארופאיים למעט הסיטרואן DS היו ממש מיושנים אל מול הרנו 16. דגם ה TX הוא הדגם המבוקש ביותר על ידי חובבי הרכב הזה. לפני 9 שנים פרקתי אחת כזאת שמישהו זרק ללא רשיונות ומאז אני מחפש אחת כזאת במצב בר שיפוץ אולם טרם מצאתי.

הרנו 16 לא זכתה בארץ להכרה הראויה, עם ישראל, העדר, קנה 404 מיושנות במקום לקנות רכב מודרני, שגם היום, 40 שנה אחרי שיצא עדיין מרגיש ומתנהג כמו רכב מודרני לכל דבר. לא נורא, אני מוכן לקבל אלי כל רנו 16 שמישהו לא מעוניין בה. אני נהנה מה 16 שלי מדי יום ביומו.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...