Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב של מפורסם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים ראיתי למכירה מרצדס 430 SEC דומני שנת 79 במצב גרוטאה לדעתי שמחירו היה די גבוהה.

הבעלים טען שזה רכב של זהר לכן המחיר. מילא היה במצב תצוגה אבל זאת הייתה מכונית חבוטה שבהחלט ידעה זמנים טובים יותר.

הכרתי מישהוא ששילם עוד 10 אלף שקל על הונדה סיויק של איל ברקוביץ' כיד שלישית וזה נראה לי בסדר לאוהד שרוף של מכבי חיפה.

אבל כאן זה לא נראה לי הגיוני.

האם במצב כזה עדיין המחיר יכול להיות פי 3?

פורסם

אינני מתחייב כי לא בדקתי בעצמי.אבל את אחד הרכבים שלי קניתי מאדם שרכבו השני -מרצדס מהדגם הנ"ל.

היה במצב במצב תצוגה מדהים עם ריח של עור ועץ בפנים-לא מפרסם אותה למכירה אבל בעיקרון אמר לי אז שהכול פתוח כי הוא מפנה מקום לפרויקטים אחרים-זה היה לפני  שנתיים.

לטענתו בדיוק סיים שיפוץ וטען בפני שזה רכבו הספציפי של זוהר ארגוב-מוכח עם רשימת הבעלים הקודמים אצלו. 

בלי קשר לזוהר- הרכב היה מדהים -כמעט מישכנתי את העתיד שלי וקניתי-אבל החזקתי את עצמי.

המחיר היה הגיוני למרצדס כזאת בכזה מצב- אם מישהו מעוניין אוכל ליצור איתו קשר-אולי אפילו רלוונטי עדיין...

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
הבעלים טען שזה רכב של זהר לכן המחיר.

לא הייתי קורא לרכב של בני זהר "רכב מפורסם" וצריך להיזהר מהימצאות פסיפלורה בשלדה...

יש איזה אחד שמחזיק טוסטוס שיוצר בשנות ה-60, במצב חלוד למוות ורוצה עליו מחיר אסטרונומי,

כי... שימו לב:

הוא טוען שאדולף היטלר בכבודו ובעצמו רכב עליו!

:screwy::brickwall:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני בטוח שאם באמת זה הרכב של זוהר המלך יהיו אנשים שיהיו מוכנים לשלם יותר מה שצריך

כמובן שזה צריך להיות משהו שגם אוהב מכוניות מהסוג הזה

אני בעברי הרחוק פגשתי אותו פעם עם המרצדס שלו בצבע לבן פנינה

ומאוד התלהבתי ממנו

אז זה הכול עניין של אהבה למכונית לזמר וכמובן כסף לשיפוץ

פורסם

לא הייתי משלם יותר על רכב של מפורסם לשעבר, ובטח שלא הייתי משלם יותר על רכב ממישהו שחושב שיהיה מפורסם בעתיד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מי זה "זהר"?

עלמה זהר - זמרת ומוזיקאית ישראלית.

אורי זוהר - שחקן ובדרן ישראלי

איציק זוהר - שחקן כדורגל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
430 SEC יצאה לאויר העולם ב83. של זהר ארגוב היתה SLC שנת 76 והיא בטח לא יכולה להיות במצב טוב כי הוא הלביש אותה על עמוד באחד מהערבים ה"פיקחים" שלו.

זה מסביר הכל. כנראה יש הרבה רכבים "של זוהר"

חוץ מזה זאת הייתה באמת W116 וSEC היו כבר W126 וזאת טעות שלי. ( אני לא חזק במרצדסים ישנות, האמת בחדשות גם לא :oops: )

זה היה משהוא כזה באותו הצבע.

P1010110.jpg

פורסם

עד כמה שזכור לי, זוהר החליף כמה רכבים (כולם או רובם היו מרצדס) כך שיתכן שמסתובבים כמה רכבים שהיו לו

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אחרי שעבר לעולם שכולו לבן

עולם שכולו לבן היה לו פה.

אולי התכוונת עולם שכולו טוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...