Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 300 בארץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אתמול במהלך נסיעה מכרמיאל לחיפה עברה על פני מרצדס מדגם שלא ידעתי שקיים בארץ. בירור קצר בגוגל העלה שזו הנסיכה:

lot.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

זוהי מרצדס "Adenauer", על שם קנצלר מערב גרמניה בשנות ה-50.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היי מיקי.

אוטו כמו שלך, רק קצר יותר ... :)

יש כבר מידע עליו בשרשור ההשקה של דרור, וכמו כן, נפתח שרשור נוסף בנושא לפני שבוע בערך.

אגב, להפתעתי, יש שניים בארץ, השני לא במצב נסיעה.

ביי

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי מיקי.

אוטו כמו שלך, רק קצר יותר ... :)

יש כבר מידע עליו בשרשור ההשקה של דרור, וכמו כן, נפתח שרשור נוסף בנושא לפני שבוע בערך.

אגב, להפתעתי, יש שניים בארץ, השני לא במצב נסיעה.

ביי

אבי

:)

בוא לא ניכנס לויכוחים על גודל...

לראות אותו נוסע היה פשוט מרהיב - רכב גדול ויפהפה בתוך עדת מיצומאזדות, גובה ורחב מכולן, ממש הדרת מלכות. נראה לי שרק רולס רויס יכולה להראות טוב יותר. האמריקאיות מאותן שנים, למרות הגודל וערימות הניקל, לא היו כ"כ מלכותיות (ויסלח לי ידידי גדרון).

מה שמדהים הוא שהמדובר ברכב נדיר גם בקנה מידה עולמי, ולדעת שבארץ יש שניים כאלו!

לילה טוב, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
:)

בוא לא ניכנס לויכוחים על גודל...

לראות אותו נוסע היה פשוט מרהיב - רכב גדול ויפהפה בתוך עדת מיצומאזדות, גובה ורחב מכולן, ממש הדרת מלכות. נראה לי שרק רולס רויס יכולה להראות טוב יותר. האמריקאיות מאותן שנים, למרות הגודל וערימות הניקל, לא היו כ"כ מלכותיות (ויסלח לי ידידי גדרון).

מה שמדהים הוא שהמדובר ברכב נדיר גם בקנה מידה עולמי, ולדעת שבארץ יש שניים כאלו!

לילה טוב, מיקי

מיקי בוקר טוב!

כשראיתי שנכנסתה לפורם אמרתי לעצמי שאני מפרגן לך ובלי ידיעתך לוחץ ב"לחץ פיזי מתון" על גורמת מסויימת המתנגדת להמשך שיפוץ המרצדס שלך ומנסה לגרום לה לפרגן בענין המרצדס שלך שלטענתה היא מכוערת. (רק השבוע פעמיים או שלוש).

אבל, אחרי העלבון הצורב הזה ... ?? מה בכלל להשוות ??

המרצדס 300 נראה מרשים לכל הדעות וממש יפה אבל הוא קצר, צר ונכנס לבגז' של רכב אמריקאי. שלא לדבר על המנוע העייף שלו יחסית למשקל היו כאלה ללא מזגן ללא הגה כח וללא בוסטר ממש רכבים פרימיטיביים... נו מה אפשר לעשות שאחד נעול ושרוף כמוך ממש לא אוביקטיבי (ברור שגם אני לא אוביקטיבי).

מכל מקום אני לא סולח לך (כמו שביקשת) כי אין חטא אז אין מה לסלוח.

המצב הוא פשוט מצב של חוסר הבנה! אם תתנהג יפה אתן לך סיבוב באוטו שלי ואז תבין שבשנות החמישים הרכב האמריקאי היה "ה"דבר ולאירופאים לקח עוד עשור להגיע לרמה ובסוף לעקוף אותם.

אניי מסכים כי המרצדסים של אמצע שנות השישים היו כבר דבר אחר וה-600 (לא הפיאט המרצדס) משתווה לטובות ביותר. אז עזוב שטויות, לך ותגמור כבר את המרצדס שלך .

נ.ב.

שלא תבין אותי לא נכון המרצדס שלך חמודה מאוד וכייפית וה-300 מדהים אבל איך תשווה קדילאק או אימפרייל של שנות החמישים למרצדס זה שני עולמות אחרים ולא סתם כולם רצו אז אמריקה.

בידידות שלמה

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...