Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומגה.

V6, הנעה אחורית, טונות של אבזור ומרווח במחיר אטרקטיבי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לנצ'יה קאפה

סאאב 9000

מזדה קסדוס

אודי A6

סיטרואן XM

רובר 623

מסביבות מודל 95-96

יש גם מרצדס E או ב.מ.וו סדרה 5 מתחילת שנות ה 90.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מה עם איזה אמריקאית

יותר מפוארת מכל מה שהוצע פה

וגם תהיה יותר זולה אז השנתון יעלה ...

פונטיאק גראנד פרי, בונוביל

שברולט לומינה/מונטה קרלו , מאליבו , אלרו (לא בטוח שנכנסת לתקציב)

פורד טאורוס

קרייזלר סרטרטוס

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני הייתי הולך על ההצעה של ג'וניור - אלפא 164 (ידנית בלבד) עם מנוע 3 ליטר. יופי של אוטו.

אבל אם בפאר עסקינן, ובמחיר נמוך, הרי שמחירון לוי יצחק נותן לנו את התשובה האולטימטיבית לשאלה -

קדילאק!

STS משנת 1993 אמורה לעלות במחירון 66,000 בלבד, אבל אני ממש לא בטוח שהן הגיעו ארצה בשנה הזו.

STS משנת 1994 - מחיר מחירון של 75,000 בלבד, מה שאומר שיש סיכוי סביר שתוכל לקנות אחת ב- 65,000.

תהנה!

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אומגה.

V6, הנעה אחורית, טונות של אבזור ומרווח במחיר אטרקטיבי.

שי

מצטרף להמלצה על האומגה, אני קצת משוחד כי יש לי כזו אבל הרכב בהחלט מצויין !!!

לא כדאי שאני אתחיל לדבר על האיבזור כי זה הדבר שהכי לא חסר לה !!!

אחד הרכבים הכי נוחים שנסעתי בחיים שלי, אני אפילו מתחיל להשוות אותו לסיטרואן . . .

הירידת ערך המפחידה (האומגה שלנו איבדה 100K ש"ח מהמחירון תוך 3 שנים!!! יש מתחרה אלפא :evil: ) של הרכב הופכת אותו לרכב מאוד שווה יחסית למחיר (רק בשביל להראות עד כמה לוי יצחק הבן ז%$#^# הרג את הרכב, אומגה שנת 97 עולה רק 10K ש"ח יותר מקורולה שנת 97!!!) . . .

בתקציב שלך תוכל להשיג שנת 97 שזה השנתון הכי גבוה שתוכל להוציא מרכבים בסדר גודל הזה . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני הייתי הולך על ההצעה של ג'וניור - אלפא 164 (ידנית בלבד) עם מנוע 3 ליטר. יופי של אוטו.

אבל אם בפאר עסקינן, ובמחיר נמוך, הרי שמחירון לוי יצחק נותן לנו את התשובה האולטימטיבית לשאלה -

קדילאק!

STS משנת 1993 אמורה לעלות במחירון 66,000 בלבד, אבל אני ממש לא בטוח שהן הגיעו ארצה בשנה הזו.

STS משנת 1994 - מחיר מחירון של 75,000 בלבד, מה שאומר שיש סיכוי סביר שתוכל לקנות אחת ב- 65,000.

תהנה!

איתן

:mm_yeah:

מצטרף להמלצה של הקאדי-LUCK

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
לנצ'יה קאפה

סאאב 9000

מזדה קסדוס

אודי A6

סיטרואן XM

רובר 623

מסביבות מודל 95-96

יש גם מרצדס E או ב.מ.וו סדרה 5 מתחילת שנות ה 90.

הרובר 6 מאוד לא מרווחת. אני מכיר לא מעט קומפקטיות שמרווחות ממנה משמעותית. בנוסף, מרווח הראש מאוד בעייתי בדגמים המצויידים בסאנרוף.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
קסדוס.

אני אתך,אני לא מבין למה אדם צריך לקנות אלפא 164? או קאפה? או 605? (רכב נהדר,רק בשנתונים המאוחרים והיקרים)

זו השקעה חכמה?

מה יקרה עד 3 שנים שהאלפא תהיה שווה 20,000 ש"ח וכל מערכת ברכב תתחיל לקרוס (גיר,חשמל וכו...) יהיה מדובר כבר באיטלקית מלאת איבזור חשמלי ואוטומטי בת 11 שנה!!!

למי הוא ימכור אותה ובכלל למה למכור ב-20K,זה רכב ללכת איתו לקבר!

מאזדה קסדוס רכב נהדר וחזק מאוד,נראה טוב והכי חשוב:יפני.

גם אקורד,סונטה ומיצובישי סיגמה שוות בדיקה (את המיצובישי והיונדאי אפשר למצוא בזול,בגלל שוק חלש).להלן תמונות של המיצובישי והמאזדה הנדירות.

XEDOS 9:

x9.jpgxedos9_pic2.jpg

(אל תשים לב לגלגלים,הם לא מקורים ועדיך שכך)SIGMA:

198915_1_full.jpg

פורסם

בוא נשים לרגע את ההמלצות (שהן לא רעות) של כולם בצד ונבחן כמה דברים נוספים.

1. ביטוח, לרוב רכבי היוקרה יש ביטוח רצחני אע"פ שבפועל המחיר שלהן די מגוכך (ראה הדגמים שהמליצו), לברר מחירי ביטוח של הדגמים הנ"ל לפני שמתחילים לחפש בנרות (תלוי על איזה דגם מדובר).

2. כפי שאלי אמר בנוגע לשמירת ערך, יש הפסד די גדול, אם הרכב הוא לטווח ארוך אז זה בהחלט יכול להיות כדאי.

3. דלק.

פורסם
קסדוס.

מכונית מצויינת, אבל נדירה - אם אתה מוצא אחת זו רכישה מעולה.

אומגה או אחת מהצרפתיות הגדולות שמאבדות ערך כאילו הוא נופל בלי מצנח מצוק זה גם אופציות טובות.

הסיגמא לא שווקה בצורה רצינית בארץ וקיימות ממנה יחידות בודדות בקושי. היא לא שווה את המרץ שבחיפוש לא כי היא רעה אלא יותר כי אין בה שום ייחוד שיעמוד לטובתה וחוץ מהגודל, היא נראית כמו לנסר מנופחת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...