Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגלגלתי אתמול בנסיעה משום מקום לשום מקום, כך באמצע הכלום ברחובות CAMBRIA שעל שפת האוקיאנוס הפסיפיק, לפתע עמד לו בפינה JOHN DEER מדגם A, בעל 2 צילנדרים שייוצר איפשהו באמצע שנות ה40.

המצלמה נשלפה, ואני רץ לספר לחבר'ה.

IMG_3202.jpg

IMG_3203.jpg

IMG_3204.jpg

IMG_3205.jpg

IMG_3206.jpg

IMG_3207.jpg

IMG_3208.jpg

פורסם

ובהמשך אותו יום לא הרחק משם. מספר מיילים דרומה, נתקלתי גם בסככה ישנה שבצילה עמדו בשורה המציאות הבאות:

IMG_3217.jpg

IMG_3218.jpg

IMG_3219.jpg

IMG_3220.jpg

IMG_3222.jpg

IMG_3223.jpg

IMG_3224.jpg

IMG_3225.jpg

פורסם

איזה יופי !

ה-A פשוט מדהים, אני מאוהב בעיצוב שלו.

כשהייתי גר בארה"ב הטיולים ב-country side לא הפסיקו להדהים עם הכלים שיש לאנשים בחצרות. חלקם נחים שם כבר כמה דורות במשפחה.

נ.ב

יש לי ספר טרקטורים של ג'ון דיר שהבאתי מארה"ב המפרט את כל ההיסטוריה והדגמים של היצרן. אתה מוזמן להשאיל אותו אני בטוח שלא רבים יהנו ממנו כמוך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

או קיי אז יש לנו ג'ון דיר A יש שני פרמל ויש ושני קטרפילר , מישהו יודע מה זה הטרקטור הכחול לשעבר שבין הקטרפילר לפרמל?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

[/img]

התגלגלתי אתמול בנסיעה משום מקום לשום מקום, כך באמצע הכלום ברחובות CAMBRIA שעל שפת האוקיאנוס הפסיפיק, לפתע עמד לו בפינה JOHN DEER מדגם A, בעל 2 צילנדרים שייוצר איפשהו באמצע שנות ה40.

המצלמה נשלפה, ואני רץ לספר לחבר'ה.

יורם. אמריקה הנפלאה, אין סוף למציאות.

בהרשי 06' ראיתי את הדבר הזה, שנראה לי די דומה רק משופץ בצורה שונה... הוא הלך למכירה פומבית, לא חיכיתי לראות אם נמכר ובכמה.

להתראות.

attachment.php?attachmentid=160828&stc=1&d=1245248292attachment.php?attachmentid=160827&stc=1&d=1245248292attachment.php?attachmentid=160826&stc=1&d=1245248292attachment.php?attachmentid=160825&stc=1&d=1245248292attachment.php?attachmentid=160824&stc=1&d=1245248011

פורסם
או קיי אז יש לנו ג'ון דיר A יש שני פרמל ויש ושני קטרפילר , מישהו יודע מה זה הטרקטור הכחול לשעבר שבין הקטרפילר לפרמל?

זה פורד,

פורסם

בקמבריה יש איש נחמד בשם פיטר זוביאן. יש לו חנות למזכרות רכב והוא אספן מכובד. החנות הינה תענוג צרוף של תעלומות ומציאות אוטומובליה. ממולץ בחום.

http://www.vintage-automobilia.com/

כל פעם שאני בקליפורניה אני מבקר.

אם אתה קופץ לשם תמסור לו ד"ש מאלעד ( תגיד לו זה עם האברט 207 מניו יורק - הוא יזכר(

אלעד

פורסם
זה פורד,

תודה

על איזה מודל בערך מדובר ? אני מעריך שתחילת ה60 .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זה פורד,

יותר נכון פורדסון.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

יש סיכוי שהטרקטורים האלה החזיקו מעמד ועדיין עובדים באופן סדיר?

או שהם נשמרו בגלל ערך רגשי של אספנות?

פורסם

הג'ון דייר נראה מדהים! אבל עם כל הכבוד לא הייתי רוצה לעבוד עליו :wink:

הקאטרפילר זה D4? כשהייתי קטן אני זוכר שישבתי ליד אבא ב-D4 שהיה לנו, הדבר היחיד שאני זוכר ממנו זה רק את הרעש :lol:

יורם, אני יכול להשתמש בתמונות שלך בפורום שבחתימתי?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
בקמבריה יש איש נחמד בשם פיטר זוביאן. יש לו חנות למזכרות רכב והוא אספן מכובד. החנות הינה תענוג צרוף של תעלומות ומציאות אוטומובליה. ממולץ בחום.

http://www.vintage-automobilia.com/

כל פעם שאני בקליפורניה אני מבקר.

אם אתה קופץ לשם תמסור לו ד"ש מאלעד ( תגיד לו זה עם האברט 207 מניו יורק - הוא יזכר(

אלעד

ביקרתי שם, אבל הוא היה סגור :-( (סופ"ש). אבל נכנסתי לחנות אחרת על MAIN ST שהיתה נחמדה לא פחות עם המון מציאות לחובבי שמעאטס מוטורי...

הג'ון דייר נראה מדהים! אבל עם כל הכבוד לא הייתי רוצה לעבוד עליו :wink:

הקאטרפילר זה D4? כשהייתי קטן אני זוכר שישבתי ליד אבא ב-D4 שהיה לנו, הדבר היחיד שאני זוכר ממנו זה רק את הרעש :lol:

יורם, אני יכול להשתמש בתמונות שלך בפורום שבחתימתי?

אין שום בעיה, בכיף.

פורסם
תודה

על איזה מודל בערך מדובר ? אני מעריך שתחילת ה60 .

משנות החמישים מסדרת N, לא יודע איזה דגם במדיוק, רוב הדגמים נראו כמעט זהים חיצונית.

• תוכן חדש...