Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מס' פריטים אצל שני ספקים שונים בארה"ב, ערך הפריטים + המשלוח של כל חבילה כ $150, משניהם בקשתי לשלוח ב priority והדגשתי לא במשלוח אקספרס.

האחד שלח את החבילה ביום 9.06.09 ב priority היום החבילה בידיים שלי. (7 יום בלבד)

השני שלח את החבילה יום קודם ב 8.06.09 ובמשלוח אקספרס, החבילה הגיע למכס תל-אביב ב 15.06.09, דברתי עם דואר/מכס תל-אביב ולטענתם יקח עוד יום יומיים עד שיגיע לביקורת של המוכס ושרוב הסיכויים שאצטרך להגיע לתל-אביב (אני גר ליד נהריה) בשביל לשחרר את החבילה ובנוסף שאקח בחשבון שאצטרך לשלם כ 130 ש"ח לעמילות מכס!

למשלוח אקספרס לוקח יותר זמן להגיע, משלמים יותר ובנוסף יותר טרטורים בשביל לשחרר.

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אכן משהוא דפוק,

עוד משהוא דפוק זה ששלחתי מעטפה לגרמניה בדואר רשום שעולה יותר בגלל המעקב,

הסתבר לי אח"כ שהמעקב הוא רק בארץ וברגע שהמעטפה עוזבת את הארץ אין שום מעקב :roll:, עדיף היה לשלוח בדואר רגיל שעוזב את האץ באותו זמן.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני זוכר שפעם שרות אקספרס היה כשמו כן הוא - אוטובוס בקו אקספרס לעומת הקו הרגיל היה מגיע יותר מהר כי לא עצר בהרבה תחנות בדרך, מונית אקספרס כנ"ל, רכבת אקספרס כנ"ל, דואר אקספרס כנ"ל.

התשלום על השירות אמנם יותר גבוהה אבל היתה תמורה בעדו!

דואר אקספרס היום shithappens.gif

ארץ אוכלת יושביה!

פורסם

לצערנו לא כל המכרים מוכנים לשלוח במשלוח רגיל.

אני לצערי נתקל בהרבה מוכרים שלא מוכנים לשלוח שלא באקספרס כמדיניות.

הרי את המשלוח אתה משלם ולא הם

כבר חתמתי...

פורסם

אם כבר נפתח הנושא אז גם אנ אפרוק!

בשנה האחרונה עשיתי משהו כמו 10-12 הזמנות של חלקים מחו"ל. בפעם ההראשונה והאחרונה שהזמנתי חבילה אקספרס שילמתי 100% מערך החלקים על דברים כגון: משלוח, מכס, ועוד 400 סעיפים קטנים לתשלום לחברת השילוח שרוב האנשים לא מבינים מההפירוש שלהם בכלל!

כמובן שבשאר הפעמים פשוט הגיע לי פתק נחמד לתיבת הדואר כעבור שבוע-שבוע וחצי מיום ההזמנה לא תשלום מכס ובלאגנים נוספים.

פורסם

הפתעה :shock:, היום בבוקר התקשרתי לדואר נהריה לברר מה סטטוס החבילה, נאמר לי שהיא בסניף ואפשר לבוא לקחת :roll:.

בדואר/מכס תל-אביב פתחו את החבילה וראו את התחולה, בנוסף היתה מצורפת חשבונית של החנות בחו"ל עם תאור מפורט של חלקי הרכב.

העלות של החבילה + משלוח כ $150, הפלא ופלא מס קניה לא חייבו :-o

כן חייבו - עמלת שחרור ממכס קולקטיבי חייב, עמלת השתתפות באגרת רשימון ועמלת דמי הקצאת אשראי סה"כ 127 ש"ח

+ מע"מ כמובן 82 ש"ח.

עכשיו נשאלת השאלה מדוע חיבו ב 23.1 ש"ח עמלת דמי הקצאת אשראי כאשר מסומן - לתשלום במזומן בלבד! ואכן שולם במזומן.

התשובה - הדואר משלם למכס מראש עבור שחרור החבילה, לו לא היו משלמים המכס לא היה משחרר :shock: כך שהדואר שילם עבורי, נכון נחמדים הח$%ות האלה.

• תוכן חדש...