Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון התקנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב שנת 84 שאני רוצה לקנות (סיטרואן),הרכב עומד שנה ושמונה חודשים בלי טסט ,

האם הוא צריך לעבור במכון התקנים ?

ואם כן מה צריך לעשות כדי שיעבור?

ומה הפרוצדורה ?

תודה מראש אקסל :-D:-D:-D

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

לך למשרד הרישויי, תוציא רשיונות חדשים ותראה אם הוא צריך בדיקה או לא.

לגבי הבדיקה עצמה, תתקשר למכון התקנים/ תכניון ותשאל.

כיוון שהבדיקה עולה לך לא מעט כסף, הם ישימחו להסביר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לפי מה שהבנתי זה שנתיים והרכב שאתה מדבר עליו עוד לא הגיע לשנתיים ללא טסט.

אני הייתי הרבה יותר מפחד ממצב הרכב -למשל אם מדובר בסיטרואן GSA שהמערכת ההידראולית פועלת באופן סביר ולא נוזלת וחורקת מכל הכיוונים.

במידה וזה המצב ואתה לא יודע לשפץ אותה לבד זה יכול להיות סיפור של הרבה אלפי שקלים ויכול לגרום לך להתייאש מהרכב.

אז לפני שאתה בכלל חושב לקנות קח איתך מכונאי שמבין ברכבים כאלה שיניע את הרכב ויתן לפחות הערכה על המצב שלו.

פורסם
לפי מה שהבנתי זה שנתיים והרכב שאתה מדבר עליו עוד לא הגיע לשנתיים ללא טסט.

אני הייתי הרבה יותר מפחד ממצב הרכב -למשל אם מדובר בסיטרואן GSA שהמערכת ההידראולית פועלת באופן סביר ולא נוזלת וחורקת מכל הכיוונים.

במידה וזה המצב ואתה לא יודע לשפץ אותה לבד זה יכול להיות סיפור של הרבה אלפי שקלים ויכול לגרום לך להתייאש מהרכב.

אז לפני שאתה בכלל חושב לקנות קח איתך מכונאי שמבין ברכבים כאלה שיניע את הרכב ויתן לפחות הערכה על המצב שלו.

מדובר בסיטרואן CX ,והרכב נמצא אצל מכונאי שבודק אותו ,כרגע אין לי יותר פרטים בקשר למצב

המערכת ההידרופנאומטית

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

עד כמה שאני מבין חוץ ממנוע וגיר המערכת ההידרו פניאומטית זה הדבר הכי יקר ומסובך ברכב הזה.

יש פה בפורום כמה שמכירים אותה מצויין(אריוס,שמר,ארנון) ,אם תרשום פרטים ממה שמצא המכונאי שלך הם בטח יוכלו לייעץ לך.

מעבר לזה בהצלחה רכב מאוד מיוחד .

פורסם
מדובר בסיטרואן CX ,והרכב נמצא אצל מכונאי שבודק אותו ,כרגע אין לי יותר פרטים בקשר למצב

המערכת ההידרופנאומטית

בהצלחה!!! אני אוהב מאוד את כל הצרפתיות המתרוממות למניהן.:wink:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

המערכת ההידרופנאומטית

יגעת ומצאת - תאמין !!!

alfa 156 2.5.

פורסם

ב 2014 הוא יהיה אספנות

עד אז יהיה לך מספיק זמן לשפץ אותו, ורק אז תיגש למשרד הרישוי, תוציא אגרה עדכנית ותעבור טסט.

זה לא סתם לדכא אותך, אלא ברצינות. מה שתארתי הוא מאוד ריאלי, בייחוד בסיטרואן.

קח את הזמן, שפץ לאיטך, ואז תזמין אותנו להשקה.

בהצלחה

אילן

מה עם תמונות. שלח תמונות - תקבל תמונות :-)

פורסם

יש לך עוד 4 חודשים, לפני שהוא יצטרך בדיקה- אם אתה יכול להשמישו, ולעשות טסט- תזדרז, ותמנע מהבדיקה! בהצלחה, ותן לתמונות לדבר- אם יהיה מה!

אה, וגם אני קיוויתי, שמדובר ב-GSA- משום-מה אני אוהב את האוטו הזה הרבה יותר!:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...