Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי חברה שמייצרת חלקי פח למגוון מכוניות אספנות, במחירים יותר זולים ממה שיש ב-EBAY (אבל זאת לא הסיבה, רגע סבלנות). http://hadrian.dominohosting.biz/catalogues.htm

אני רוצה לקנות רצפה שלמה של האוטו, ואת הפנל האחורי (אסקורט Mk1).

יוצאת חבילה די גדולה. כדי לשלוח אותה דרך האוויר אני צריך לקנות את המטוס...

צריך המלצה על חברה לשילוח ימי. באתרים של UPS ו-FEDEX משום מה, גודל החבילה גדול מדי. (?)

מה סדר גודל המחיר למשלוח מ-UK, האם מישהו עשה את זה לאחרונה?

עכשיו לפני שמישהו מגיב:

1. עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי תשובה טובה.

2. אני לא קונה כרטיס טיסה ומביא איתי במזוודה.

3. הייתי אצל חדד בנתניה, שטרית בת"א ועוד.. לא מצאתי את הפנלים האלה.

4. :lol:

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם

צור איתם קשר, משיחה איתם בעבר הם מוכנים לעשות דברים כאלו.

http://www.itchipart.com/64834/מנועים-מיוחדים-בהזמנה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מענין, שתי שאלות דומות על מה שעשיתי רק אתמול...

אין בעיה במשלוח ימי lcl. מחשבים את זה לפני קוב (נפח) וזה יוצא ממש לא סיפור. אני הבאתי משהו בסביבות קוב (מטר על מטר על מטר) ו 30 קילו, גם מאנגליה, המשלוח משהו בסביבות 50 דולר.

אין צורך בשום חברה שמתמחה בזה, אלו יכולות לקחת הרבה, הרבה יותר. סה"כ אין כאן ענין גדול חוץ מלמצא חברה ימית שעושה אל סי אל לארץ ולהכניס את זה לקונטיינר. כל סוכן ספנות יודע לעשות את זה.

הצרה שרובם לא ממש ירצו להתעסק עם זה, גם אני קצת מבקש טובות...אז אם תרצה לעשות את זה בדרך הטובה והזולה ביותר, תפתח ספר טלפונים (או תבקש המלצה ממישהו שמייבא באופן רציף) ותחפש סוכן שיסכים לעשות את זה ולא ישתגע במחיר. עכשיו יש לך פחות או יותר סדר גודל לפי מה שעלה לי.

בהצלחה

פורסם

תשובה מצויינת.

תוכל להרחיב? איפה מוצאים סוכן?

יש לך המלצה? איש קשר שאפשר לדבר איתו.

איך מתבצע המשלוח עד הסוכן? הוא אסף את החלק מכתובת המוצא?

סוכן זה מישהו שיש לו מקום פנוי בקונטיינר?

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם

תודה תודה...

סוכן זה לא מישהו עם מקום פנוי בקונטיינר, בסוכן הכוונה לחברה המתעסקת בשילוח ימי. כזו שביום יום דואגת למשלוח קונטיינרים כאלו ואחרים לכל רחבי העולם. מאחר ושילוח ימי הוא עולם שמזכיר את רוסיה הקומוניסטית, אין אפשרות כמעט להגיע אל חברות ההובלה עצמה אלא רק אל חברות שילוח ימי, זו היתה הכוונה בסוכן.

יש שתי צורות משלוח בקונטיינר: fcl- full container load, ו lcl- less container load בצורה הראשונה אתה שולח קונטיינר שלם, בצורה השנייה אתה בעצם שוכר שטח בקונטיינר יחד עם אנשים אחרים וכשהקונטיינר מתמלא הוא יוצא אל היעד. זה לוקח יותר זמן, זה פחות נפוץ, אבל זו הצורה הזולה ביותר (משמעותית) להוביל חפצים.

מאחר וכל חברה נורמלית תעדיף להתעסק ב fcl מטעמים מובנים, קצת יותר מסובך למצא חברה או סוכן שיעשו עבורך את זה ובמחיר נורמלי. מאחר ואין מגע עם חברת הספנות קשה מאוד לנווט בעולם הזה כי קשה לדעת מה המחיר האמיתי לקוב.

אז מה שעושים, פותחים ספר טלפונים בעמוד "הובלה ימית" ומתחילים להתקשר ולהשוות מחירים.

חוץ מזה, הובלה יבשתית זה באמת סיפור יקר. מה שקורה במקרה הזה הוא או שהמוכר ימצא לך מוביל עד למחסנים של חברת השילוח או שחברת השילוח תעשה בדיוק את אותו הדבר. היא תמצא מוביל מקומי או חברת שליחים שיביא אליה את המשלוח ותחייב אותך בהתאם (או שלא...)

בקשר לסוכן שלי, תן לי מידות, מיקום ומשקל ואני אנסה לברר.

יום טוב

פורסם

אל תשכח לעדכן, יש לי גם הרבה חלקים שאני חולם להזמין ולא יצא לפעול עד עכשיו בגלל עלות השילוח והמכס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...