Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 80 - שיפוץ גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אודי 80שנת 1982,ידני.

יש לי בעיות בגיר -צריך כעת שיפוץ בתיבה.

יש המלצות על איש מקצוע המומחה לשיפוץ גיר באיזור המרכז,

בנוסף אני צריך חשמלאי - יש נתק בצמת החוטים והפיוזים,חוטים התישנו והתבלו.

תודה

שגיא

album_page.php?pic_id=292
פורסם

שיפוץ טוב יכול להחזיק זמן,לפי הבנתי עם אני מבין נכון לכל תיבת הילוכים יש קוד דגם שהוא אמור להיות מתואם למנוע האם נכון הדבר?

עופר בן צבי

פורסם

מכון לשיפוץ גירים ידניים ויש לו גם מוכנים משופצים (הוא לא מפרק ומרכיב מהרכב):

"מאירמן" שברח' השילוח 3 קרית מטלון פ"ת (בקומה למעלה), טל' 03-9232588 ושמו אורי.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

חבל על הזמן בלשפץ. אני מהמר שיתאים לך גיר משומש 5 הילוכים של אודי 80 יותר חדשה, אולי אפילו של A4 דור ראשון. והכי טוב 5 הילוכים ממש ולא 4+E.

פורסם
חבל על הזמן בלשפץ. אני מהמר שיתאים לך גיר משומש 5 הילוכים של אודי 80 יותר חדשה, אולי אפילו של A4 דור ראשון. והכי טוב 5 הילוכים ממש ולא 4+E.

האם באמת יש למישהו כאן ניסיון ברעיון זה?

album_page.php?pic_id=292
פורסם
האם באמת יש למישהו כאן ניסיון ברעיון זה?

לא נכון, ולא מתאים:

ב- 82' אודי 80 ידניות נמכרו בארץ רק בשני נפחי מנוע: 1.3 ו-1.6 ליטר. הגיר הרגיל היה 4 הילוכים או E +3.

גיר 5 הילוכים היה קיים רק בדגם 5E שמעולם לא יובא לישראל (2144 סמ"ק), גיר 4+E היה זמין רק בדגם 5S

(1921 סמ"ק, מוכר כדגם CD ויובא לישראל רק עם גיר אוטומטי).

לא ציינת איזה מנוע קיים אצלך, אך בהנחה במדובר ב-1588 סמ"ק (1.6 ליטר), המומנט שהמנוע מייצר יהיה נמוך מדי עבור גיר 4+E, ולכן עצתי לך להישאר עם גיר 4 הילוכים רגיל (לדעתי גיר שירד מפולקסווגן פאסאט/סנטנה וכו' עשוי להתאים). במודלים מתקדמים יותר של האודי 80, היה מנוע 1.6 ליטר אחר (1595 סמ"ק).

באם אתה זקוק לסיוע בהשגת גיר, שלח הודעה פרטית.

• תוכן חדש...