Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש נירוסטה בדוגמא דומה לזו בתמונות למטה, כאן בארץ, לפי מטר (ולא בחתיכה אחת גדולה, של כמה מטרים על כמה מטרים...):

!BSktz3!BWk~$(KGrHgoH-CgEjlLl5Z,dBKD9u8Rj7w~~_1.JPG

7812_1.JPG

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

סקופ מתכות

יש אצלם מבחר גדול מאוד של משטחי נירוסטה, אבל (וזה אבל ענק), הוא מוכר אך ורק משטחים של 1X2 מטר.

אין לו זמן וסבלנות למשהוא יותר קטן (אין להם גם שרות חיתוך ללקוחות גדולים) וכל משטח כזה יעלה בכיף בסביבות ה 800-1000 ש"ח.

אני חושב שהרעיון הטוב ביותר הוא לגשת אליהם, לראות את הדוגמאות (יש קלסר ענק עם מאות דוגמאות שונות) לבדוק מי קנה משטחים של הדוגמא שמוצאת חן בעניך, לקחת את הכתובת שלו ולהתפלל שנשארו לו חתיכות עודפות מהעבודה שהוא ישמח למכור לך בזול.

אני בדיוק קניתי כזה משטח נירוסטה מוברשת עם חורים משולשים(בכלל למטבח) בשיטה הזאת בגודל 80X60 ב 60 ש"ח, פשוט כי זאת שארית שנשארה למסגר ולא היה לו מה לעשות איתה.

עריכה - קישור ישיר לפח שאתה מחפש

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קובי, ישנם בתי מלאכה/מסגריות שעובדים עם נירוסטה בלבד, בצפון אני מכיר לפחות ארבעה.

תחפש בדפי זהב תחת הסיווג נירוסטה ייצור מוצרים או משהו דומה.

בבתי מסחר ובמיוחד בסקופ, לא ימכרו לך פחות מפח שלם.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

בחדרה יש את מסגרית ברק

לפעמים יש שאריות אתה צריך להגיע למקום פיזית ולבדוק

הם גם יעשו לך קיפוף עם צריך

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

יש את IR באזור התעשיה ליד שוהם. יש לו שם מלא דברים שעשויים מנירוסטה, אלומיניום, טיטניום וכו'... אני בטוח שתמצא שם דברים "שימושיים" גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בפ"ת ברחוב גיסין ליד מסעדת "אחלה" יש יצרן של כיורים ותנורי נירוסטה.

לדעתי הוא יהיה מוכן לעשות את העבודה.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...