Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריז למפלג של בוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מזמינים ממנו?

צריך להתקשר אליו בשביל לדעת איזה מוצרים יש לו..

וגם באתר שלו לא רשום כלום רק בסמבה.

זה בטוח לתת לו מספר כרטיס בטלפון?

אני פשוט לא מוצא את האפשרות לעשות קניה ברשת, דרכו.

פורסם

מה מיוחד בגריז הזה ? אי אפשר לשים גריז רגיל אחר ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גריז בניגוד למקובל לחשוב מבצע לעיתים יותר מפעולה אחת (של החלקה), כיוון שמגוון החומרים

בתעשייה מרובה חייבים להתאים את סוג הגריז לתפקיד שמיועדים לו.

מנוע שמסתובב במהירויות גבוהות זקוק לסוג אחר של שימון מציר של דלת, ולפעמים על הגריז גם להעביר זרם

(מוליכות) עליו להיות צמיג דיו תמיד ולא להתייבש או לנזול בטמפרטורות גבוהות, אסור שיתפורר,

ואסור שיתקוף את המתכת אותה הוא מסוכך. אסור שיערבב עם נוזלים וחומרים אחרים, אסור שיהיה רעיל (תעשיית המזון)

בקיצור קיימים כמה וכמה סוגים של גריז, וכל אחד מותאם לתפקיד שלו, בנוסף קיימים כמו בכל דבר איכויות שונות

מהפשוטים ביותר והזולים ביותר דרך האיכותיים והטובים יותר.

הגריז היעודי של בוש מיועד לגרז את ציר המפלג, ולשימושים נוספים בתוך המנוע, האיכות שלו טובה ומבטיחה שקט

תעשייתי לזמן רב בין טיפול לטיפול, ישנם חברות רכב מסויימות שמחייבות את השימוש בגריז הזה לרכביהם כחלק מתנאי האחריות

על הרכב, והיות והמחיר לא בשמיים אני מצטרף לקניה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

Ref: 5700002005

Bosch Distributor Grease is a special formulation used to lube the points cam and rubbing block inside your distributor.

Waterproof and non flammable.

One 45ml tube will last approximately

בפירסום הוא מבטיח שהוא מחזיק לנצח (כן...בטח) בעל נוסחה מיוחדת (כמו הנוסחה הסודית של קוקה קולה) אינו חדיר למים (חשוב)

ואינו דליק (חשוב מאד)...וכיוון שהוא מבית טוב, ניתן לסמוך עליו לדעתי קצת יותר מאחרים - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קניתי לי ולמר שושני היקר

עלה 12 דולר לכל אחד (אני ושושני)

ועוד 14 דולר משלוח

סך הכל 38 דולר / אני ורן שושני

19 דולר לכל אחד על גריז איכותי לכל החיים!!

עכשיו ביצעתי הזמנה, מעניין כמה זמן יגיע לארץ.

פורסם

ניר,

הגעתי לחנות שנתתי לי בסמבה.

יצרתי קשר טלפוני עם הבחור שלצערי האתר שלו לא מראה את כל המוצרים שלו וצריך רק להתקשר אליו בשביל לקבל פרטים על המוצרים והמחירים

הזמנתי 2 יחידות גריז.

לי ולרן שושני, לקח שבועיים עד שהגיע לי לבית אבל הגיע עם שליח עד לבית. יצא לי 19 דולר (לכל אחד)

והמשחה הזאת בהחלט לכל החיים.

עכשיו עברתי על הסרטון הדרכה של אנטולי (עשיתי אצלו קורס על החיפושית ותעדתי הכל)

אני עושה "חזרה על החומר" מחר יש לי חופש מהעבודה ואני יתחיל במלאכת השיפוץ למפלג

למען הגילוי הנאות אנטולי לימד אותנו להשתמש בגריז אדום אבל היום באתי אליו עם הגריז שקיבלתי

והוא ראה שזה של בוש ועוד מיוצר בגרמניה הוא הייה כולו נלהב ואמר "זה מה שאתה צריך להשתמש ושנים לא ראיתי גריז כזה"

לצערי אנטולי לא בחור של אינטרנט אז הוא מכיר רק מה שבמוכרים בארץ.

אבל בהחלט הייה מרוצה מזה שקניתי את הגריז ומחר יחל השיפוץ המיוחל למפלג.

• תוכן חדש...