Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חהההה....

חלקים בארץ לא היו מעולם, אולי ברונית חלקים.

רכב נחמד למעט כך שהוא הנעה קידמית !!!

וזה פאק לא קטן לאוהבי "המפלצות" .

פורסם

נכון לא היו חלקים.

אבל הבנתי שבאמריקאיות יש הרבה חלקים משותפים, שאפשר לקחת מרכבים אחרים?

חהההה....

חלקים בארץ לא היו מעולם, אולי ברונית חלקים.

רכב נחמד למעט כך שהוא הנעה קידמית !!!

וזה פאק לא קטן לאוהבי "המפלצות" .

פורסם

הנעה קדמית שגורמת להרבה תקלות ונהיגה לא נעימה.

מנועים חלשים מאד יחסית לדגמים הקודמים של קדילאק [עד שנת 1970].

אלדורדו convertible יוצר בין השנים 1971-1976 בלבד. הספקי המנוע הלכו ופחתו מ - 400 כ"ס ל- 190 כ"ס

בלבד בשנת 1976.

אין בעיה להשיג חלקים [מארה"ב] ואין בעיה למצוא מוסך מקצועי שיטפל ברכב.

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

פורסם

היתה לי אלדורדו קופה משנת 1973 זה היה אוטו שלא אהבתי. ראשית הוא זלל דלק בעיר ק"מ לליטר ומחוץ לעיר בקושי 4 ק"מ לליטר

ההגה מאוד מתוחכם ומשנה את יחס סיבוב ההגה לפי המהירות. בחניה סיבוב אחד מנעילה לנעילה ובכביש הפתוח 4 סיבובים. אבל לא היתה בהגה כל תחושת כביש. הבידוד הוא כל כך מושלם שהיה רושם שאם תיפול בחוץ פצצה לא תשמע דבר. התנהגות כביש לא נעימה . ממש לא נהנתי מהרכב. לא סבלתי מבעיות במערכת ההנעה הקדמית פרט לציריה שהחלפתי אבל הרכב היה אז יחסית חדש

שלמה דן גדרון

פורסם

אם אני לא טועה, פותח השרשור פנה אלי כבר (3 פעמים) בבקשת עזרה לאלדוראדו 76.

לא רבים משפצים רכב שכזה (כמו 3 רכבים רגילים) וזה לוקח גם זמן וגם עולה בכסף.

אני מציע לך במקום לחפש עזרה בחלקים (בזול), תעשה מה שצריך ופשוט תזמין חלקים טובים וזהו.

אגב, לא כל החלקים זהים בשנים 70-76 וצריך לדעת איזה חלק מתאים (ניסיון וידע זה גם כסף).

באם אתה באמת רוצה לשפץ, אתה גם צריך באמת לרצות לשלם ויש עלות הרכש, הובלה, מכס ודמי טיפול.

לא חושב שתמצא בארץ חלפים רבים לרכב שכזה.

תראה לדוגמא איך משפצים ברקס אחורי. החלפת רפידות זה לא שיפוץ, זה יחזיק מעמד זמן קצר.

תסתכל על האייקון שלי. זה המנוע ששופץ.

אגב, המנוע הוא 375 כ"ס "בלבד" ללא שידרוגים ולא 400 כ"ס כפי שנכתב כאן, והמומנט 74 ק"ג (זה החשוב)

יוסי

P3010020.jpg

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

יש לך טעות אחי, לי עוד אין רכב כזה, אבל אני חושב לייבא כזה?

ידוע לך אולי בשנת 1975, כמה כח סוס היה לאוטו?

אם אני לא טועה, פותח השרשור פנה אלי כבר (3 פעמים) בבקשת עזרה לאלדוראדו 76.

לא רבים משפצים רכב שכזה (כמו 3 רכבים רגילים) וזה לוקח גם זמן וגם עולה בכסף.

אני מציע לך במקום לחפש עזרה בחלקים (בזול), תעשה מה שצריך ופשוט תזמין חלקים טובים וזהו.

אגב, לא כל החלקים זהים בשנים 70-76 וצריך לדעת איזה חלק מתאים (ניסיון וידע זה גם כסף).

באם אתה באמת רוצה לשפץ, אתה גם צריך באמת לרצות לשלם ויש עלות הרכש, הובלה, מכס ודמי טיפול.

לא חושב שתמצא בארץ חלפים רבים לרכב שכזה.

תראה לדוגמא איך משפצים ברקס אחורי. החלפת רפידות זה לא שיפוץ, זה יחזיק מעמד זמן קצר.

תסתכל על האייקון שלי. זה המנוע ששופץ.

אגב, המנוע הוא 375 כ"ס "בלבד" ללא שידרוגים ולא 400 כ"ס כפי שנכתב כאן, והמומנט 74 ק"ג (זה החשוב)

יוסי

פורסם

ראשית, התנצלות.

1975 המנוע אמנם 500CID =סמ"ק 8200 אבל ההספק ירד ל 212 כ"ס עקב תקנות זיהום אוויר.

אחרי 1976 נפח המנוע ירד.

ברכב שכזה לא משנה הכ"ס. זה רכב להנאה בלבד ולא למירוצים. מעל 2 טון!!!

מציע לך לבדוק היטב כדאיות לרכוש לאחר שיפוץ מקיף.

יש ברכב זה "המון" חלקים.

בהצלחה

נ.ב.

את שלי לא מוכר!!!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...