Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 203

איל פלד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אנחנו יודעים על הדגם הזה בארץ הקודש?

כמה יש? איפה ולמי? קל/קשה להשיג חלפים? שווה/לא שווה?

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד לך איל שאני שמח לראות אותך בשורות הפורום שלנו ...

ועכשיו בקשר ל-203. לא נשארו הרבה בעיקר בגלל מכאניקה בעייתית ולא אמינה (טוב נו, צרפתיות, אתה יודע :wink:) וחלודה מטורפת שתוקפת כל רכב מהשנים האלה. יש כמה חברים במועדון שיש להם את הרכב המדובר ואני זוכר גם שלפני חצי שנה משהו פרסם למכירה בלוח המועדון ...

באתר של ליאור (קלאסיקאר) יש 304 קבריולה למכירה, ראיתי את הרכב עומד בכל מני מקומות ברמת גן ואם הוא לא נמכר אז תוכל למצוא אותו דרך המגרש מכוניות שמול קניון איילון. הרכב הזה ממש יפה אבל לא נמצא במצב מדהים וההגה שלו ממש נראה כמו צעצוע.

ה-203 נראת הרבה יותר קלאסית מה-304 קבריולה אבל אם היה לי 10K ש"ח מיותרים הייתי מכניס בשמחה את ה-304 קבריולה הזו למשפחה החמה שלי.

הנה רשימה של כל מני פיז'ו אספנות חמודות למכירה מהאתר קלאסיקאר:

פיז'ן 202 טנדר, יחידה בארץ, שנת 47, יד שניה:

http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=938

פיז'ו 403 במצב לא משהו וגם המחיר שהוא דורש עליה דיי מוגזם, אבל עדיין רכב יפה:

http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=3&ad_id=833

הפיז'ו 304 קבריולה הנ"ל:

http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=190

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום איל,

יש כמה מכוניות בארץ - אני מעריך בין 5 ל- 10. רובן במצב לא טוב. אני ראיתי בשנים האחרונות אחת שחורה יפה, אחת לבנה במצב נסיעה לפני שיפוץ, ואחת בצבע וורוד מזעזע כמו של פריגורט...

אפשר לברר דרך מועדון ה-5. לפחות 1-2 שייכות לחברי מועדון.

אגב - לאוטו יש צורה קלאסית ויפה, אבל לא בטוח שהוא מתאים למי שמגדיר את עצמו "תמיד מחפש עוד מכוניות ספורט אירופאיות" - נהגתי על אחת כזו לפני עשרים שנה ואני זוכר שהיא היתה די עגלה. לך על MG מאגנט ZA או ZB, ותשתיל לה מנוע וגיר של MGB....

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יש אחת כזאת לפני שיפוץ עם גג נפתח בחלקו העליון בירושלים במוסך ביטון בגבעת שאול. עד כמה שאני זוכר הוא מוכן למכור.

בכלל מוסך ביטון הוא תאווה לעיניים למי שאוהב ענתיקות. ראיתי שם כמה דברים מעניינים חלקם של בעל המוסך חלקם של לקוחות. לא מזמן הייתה שם סיטרואן דיאן בשיפוץ, MG יפיפיה בתיקון, סיטרואן טרקסיון ומוריס אוקסופורד וכמה מרצדסים ישנים.

פורסם

וואו 203 זכרונות מילדות בנוסף למוסטאנג והולינט הייתה לנו גם 203 53...

פשוט רכב מדהים יש לו צרה קלאסית של כמו אמרקאית מהשנתון הזה.. אבל אין ספק שהרכב פשו מיוחד...

פשוט געגועים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היי אייל וברוך הבא ,

כמי שהיה בעליו של 203 - שנת49 לדעתי יחידה בארץ עם חלון קטן מאחור

(בעבר היתה בבעלות חבר צפוני נוסף ) כיום הרכב משופץ כמעט לחלוטין . נראה מקסים צבע שחור ובורדו .

הנהיגה נעימה ורכה ושקטה באוטו הזה ואף הצורה קלאסית .

כל שנשאר הוא לברר או יותר נכון לנסות לשכנע את האדון למכור את הרכב

מכיוון שהוא עומד כבר כמה שנים טובות .

זהו לעת עתה .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...