Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שבת בבוקר, Huntington Beach, קליפורניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני רוצה לשתף ולהעלות מספר תמונות ממפגש אשר נקרא "Donut Derelicts" - במפגש זה, אשר נערך מדי שבת בבוקר משנת 1986, נפגשים כמה מאות בעלי רכבי אספנות במגרש חניה של מרכז קניות מקומי.

חבר לעבודה, אשר לו מספר רכבי אספנות (קאדילק 36, צ'רג'ר, צ'לנג'ר, משאית ריו שהשתתפה בסרט אינדיאנה גונס ועוד) המליץ לי דווקא על מפגש אחר, ששם הייתה לי סיכוי לפגוש את מכונית החלומות שלי - "Superbird".

מפאת מחלה, לא יכלתי להגיע למפגש ההוא, ונאלצתי "להסתפק" בפנינות האלו.

המפגש הינו עממי, האנשים נחמדים וששים לפתח שיחה. יש מכוניות למכירה, יש מכוניות פרויקט בשלבים שונים, והרבה הרבה אהבה לתחום.

אייל

----

Dodge Charger 1972

dr1.jpg

dr2.jpg

dr3.jpg

dr4.jpg

dr5.jpg

dr6.jpg

dr7.jpg

dr17.jpg

פורסם
פשוט מדהים,כמה יפות ככה נוצצות!
מדהיםםםםם לשתול בסטודיבקר מנוע מתוגבר קאמשאפט חם והדרסים חלוםםםםםםםםם מתאר לעצמי את הסימפונייה והקוברה משהוווווווווו

עופר בן צבי

פורסם

אייל בהודעה השנייה שלך יש תמונות של קורבט אבל יש בה משהו מוזר:?

על איזה רכב בנו את הקיט הזה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אך אמריקה אמריקה אני לא מדבר על שיפורים שאפשר לעשות כיד הדימיון אפילו עגלה כזו לגרור רכב אני חושב שלא חוקית בארץ.

• תוכן חדש...