Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולו 144 עגלה?

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב נסעתי לראשונה על ה"אספנות"מרמת גן לכפר סבא.

שעת ערב גם קצת קר (אויר קר ממש טוב לקרבורטור) הדוושה לחוצה כמעט עד הסוף

(אין שעון טורים!) והמהירות המרבית 80 קמ"ש.

נכון שזו אספנות ונכון שוולו טנק מאד יציבה אבל...קצת לא נעים שה BX עוברת בזילזול...

(במאמר מוסגר במקור כנראה יוצרה עם שני קרבורטורים אבל בארץ פרקו והשאירו אחד-בגמר השיקום נשקול קרבורטור כפול בחזרה)

:evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כמה היא שוקלת? ובאיזה מנוע מדובר?

עם 245 2.1 אני מגיע ל-90 בלי בעיה ואם אני מתעקש אפשר למשוך ל-120 וקצת יותר.

בנוסף, המד מהירות אצלנו היה קצת ביישן(כרגע לא עובד), הראה 75-80 כשהיינו על 90 בערך..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הי!

אני משער שיש בעיה - האוטו אמור להאיץ ולנסוע בלי בעיה. תבדוק את נכונות זווית ההצתה, פלגים וחוטי הצתה. גם אני שנתיים נסעתי עם אסקורט 1100 בקושי 75 וחשבתי שזהו - כך זה, עד שלא כיוונתי את ההצתה והחלפתי פלטינות. לא יאומן, אבל האוטו התחיל לנסוע, וגם להאיץ בקצב נורמלי(טוב - כמעט...)

שווה מאוד לבדוק, מה גם שעלויות התיקון מינימליות.

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
הי!

אני משער שיש בעיה - האוטו אמור להאיץ ולנסוע בלי בעיה. תבדוק את נכונות זווית ההצתה, פלגים וחוטי הצתה. גם אני שנתיים נסעתי עם אסקורט 1100 בקושי 75 וחשבתי שזהו - כך זה, עד שלא כיוונתי את ההצתה והחלפתי פלטינות. לא יאומן, אבל האוטו התחיל לנסוע, וגם להאיץ בקצב נורמלי(טוב - כמעט...)

שווה מאוד לבדוק, מה גם שעלויות התיקון מינימליות.

מקס.

צודק!

בנוסף רצוי גם לבדוק את הקרבורטור.

לוולוו כמו שלך 80 קמ"ש אמורה להיות מהירות שיוט ולא מהירות סופית!

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אולי בגלל כל מני סיבות- נסיעת המבחן הראשונה נגמרה ב80 קמש.

הבוקר (יופי של יום ללא גשם) על כביש החוף הגענו ל100 קמ"ש אבל בגלל הצפיפות

לא היה ניתן לנסות מהירות גבוהה יותר...

ננסה אחרי הטסט!

:evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...