Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב שיוצר במזרח גרמני בין שנות החמישים לתשעים.

ראיתי מספר דגמים של החברה באינטרנט וה- TRAMP הפתוחה קסמה לי...

תמונה להמחשה...

Trabant_Tramp1.jpg

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

למיטב ידיעתי אין טראבנט בארץ בכלל, משום דגם.

בזמנו השתעשעתי ברעיון לייבא רכב כזה, שכן הטרבאנט הוא אחד הרכבים הראשונים אותם אני זוכר מילדותי.

הרעיון נגנז זמנית - עד שיהיה לי מספיק זמן לטפל בעניין.

פורסם

הטראבי מעשן כבד ,2 פעימות עם 4% שמן.יציב הרבה פחות מכל אוטו אחר עם מנוע והנעה אחורית (חיפושית,סקודה 125/136/ראפיד/טטרא 630 ) . סכנת נפשות ב-60

אשמח ללמוד שהוא אסור על כבישי הארץ.

פורסם

אין בחוק שום הגבלה ליבוא טרבאנטים.

טכנולוגיית המנוע שלו אינה שונה עקרונית מזו של, למשל, DKW או SAAB, או של אופנועים המצויידים במנוע דו-פעימתי בנפח דומה מאותן השנים.

לא שמעתי אף אחד שמציא לאסור על SAAB אספנות עם מנוע 2 פעימות לנסוע על כבישי הארץ.

גם בנושא "סכנת הנפשות" אני חושב שהוא משתווה לסוסיתא/רום כרמל ושאר בריאות הפיברגלס הישראלים.

נחש מה, אף אחד לא חושב שצריך לאסור על סוסיתות לעלות על הכביש.

אז מה הפחד הגדול מפני הטראבנט?

פורסם

אני כעיקרון נגד הורדת מכוניות (תקינות)מהכביש - אבל בעד להוריד נהגים מסוימים...:-)

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
אין בחוק שום הגבלה ליבוא טרבאנטים.

טכנולוגיית המנוע שלו אינה שונה עקרונית מזו של, למשל, DKW או SAAB, או של אופנועים המצויידים במנוע דו-פעימתי בנפח דומה מאותן השנים.

לא שמעתי אף אחד שמציא לאסור על SAAB אספנות עם מנוע 2 פעימות לנסוע על כבישי הארץ.

גם בנושא "סכנת הנפשות" אני חושב שהוא משתווה לסוסיתא/רום כרמל ושאר בריאות הפיברגלס הישראלים.

נחש מה, אף אחד לא חושב שצריך לאסור על סוסיתות לעלות על הכביש.

אז מה הפחד הגדול מפני הטראבנט?

כשאתה מזכיר את הכרמל כהצדקה אפשר להגיד שאני מניח את התיק שלי.

אבל אפילו כרמל,עם קצת מסה מקדימה, יותר בטוח.

נסעתי בסקודה הישנה בגאנה לפני שנים. נתתי אותה מתנה למזכיר שלי (דווקא לא שנאתי אותו- בחור נהדר כמו רוב הגנאים- הזהרתי אותו שלא ייצא מחוץ לכביש הטבעת בפקקים במרכז אקרה) לפני שאחת מזריקות התחת (מה היה לנו שם ? 26 כ"ס ? ) תהרוג אותי. האוטו החליט בשבילי מה סדר היום שלי.

והצ'כים היו גם אז הרבה יותר מתקדמים מטראבי.

פורסם
בגרמניה הוא אסור. אידיוטים כולם שם.

למיטב ידיעתי, הטרבנט נמצא בשימוש מצומצם בגרמניה בשל תקנות זיהום האויר הנוקשות, שכמובן אין לו שום סיכוי לעמוד בהן.

באשר ליציבותו, אני מציע לך לקרוא את הפיסקה הבאה:

In 1997, the Trabant was celebrated for passing the "Elchtest" ("moose test"), a 60 km/h (37 mph) swerve manoeuvre slalom, without toppling over like the Mercedes-Benz A-Class infamously did. A newspaper from Thuringia had a headline saying "Come and get us, moose! Trabi passes A-Class killer test".

http://en.wikipedia.org/wiki/Trabant

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בגרמניה הוא אסור. אידיוטים כולם שם.

לא נכון! בגרמניה יש מועדוני טרבנט, והוא רכב נפוץ מאוד בקרב האספנים שם! הייתי בגרמניה וראיתי בטיול בן שלושה ימים, חמישה טרבנטים מדגמי 601 וטרבנט 1.1 עם מנועי VW.

ובברלין יש חברה שמסיעה טיירים בטרבנטים (אותו רעיון של האוטובוסים הפתוחים בערים ארופיות).

ולפותח השרשור: כותבים TRABANT ולא TARABANT.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
לא נכון! בגרמניה יש מועדוני טרבנט, והוא רכב נפוץ מאוד בקרב האספנים שם! הייתי בגרמניה וראיתי בטיול בן שלושה ימים, חמישה טרבנטים מדגמי 601 וטרבנט 1.1 עם מנועי VW.

ובברלין יש חברה שמסיעה טיירים בטרבנטים (אותו רעיון של האוטובוסים הפתוחים בערים ארופיות).

ולפותח השרשור: כותבים TRABANT ולא TARABANT.

החברה Trabi Safari לא רק מסיעה תיירים, היא גם משכירה אותם ל"סיבוב כיף" בברלין. ויש אפילו "טרבי סיקס" (מוטציה מערבית, כמובן).

נכון שיש הגבלה על תנועתם בעיר, עקב זיהום האויר (בנהיגה, הדבר הבולט ביותר במראה הוא העשן....).

אנשי החברה טוענים שיש להם היתר מיוחד להפעלת המכוניות, לצרכי תיירות.

IMG_1176 (Medium) (2).JPG

IMG_1459 (Medium).JPG

IMG_1461 (Medium).JPG

IMG_1462 (Medium).JPG

עודד

פורסם
עם איזה מנוע ?

מקורי - 600 סמ"ק, 2 צילינדרים, 2 פעימות, קרור אויר, רועש ומעשן.....

4 הילוכים ליד (לא ממש על...) ההגה, מסודרים הפוך לגמרי מהמקובל - הילוך ראשון בשורה התחתונה למטה, הילוך רביעי בשורה הקדמית למעלה. הכנסה ל"רוורס" כרוכה בתנועה לוליינית וכמעט "סודית" :-D

עודד

פורסם

אתה בטוח שאתה מכיר את אותה גרמניה בה קונסים אותך אם אתה לא מכבה מנוע ברמזור ,וכותבים בעיתון שאיזה אזיאתר ( לא ע**י) שם בקבוק זכוכית במיכל המחזור של הנייר , שאני מכיר ?

פורסם

אצלי בויטרינה בקנ"מ 1/18

100_3022.jpg

100_3023.jpg

100_3024.jpg

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

• תוכן חדש...