Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פנסים

lev_p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לייבא פנסי ערפל לרכב שלי (שנת 93, אם זה משנה). הפנסים יהיו או מקוריים או תואמים.

השאלה היא כזאת: האם אני חייב לייבא רק חדש או שניתן גם משומש?

האם מכס יהיה דומה שני המיקרים?

אני גם מתלבט לגבי יבוא של פנסים ראשיים, אך אני לא בטוח שמוטבע עליהם האות E, האומרת שהם עומדים בתקן אירופאי. יכולה להיות בעיה ביבוא? הם (אם) יגיעו בדואר שליחים, אם זה משנה.

תודה.

Spirit In The Dark

פורסם

קבר קיבלתי פנסים ראשיים מארה"ב (ממש לא E) בלי שום בעיה.

משומש לדעתי גם לא בעייה.

מיסים - רק מע"מ.

אם יתעלקו עליך עם אישור של משרד התחבורה (קרה לי רק פעמים מתוך עשרות משלוחים) אז אולי ץהיה בעיה לקבל את זה.

תמיד אפשר לרשום שאלו פנסים לאופנוע ים, מטוס ססנה או משהו כזה.

דואר שליחים (EMS, כן?) זו צרה צרורה.

כל משלוח מעוקב ונבחן בזכוכית מגדלת.

להיתרחק מזה כמו מאש !!!

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות.

למה לא לקנות בארץ: מחיר. זוג פנסיי ערפל מקוריים חדשים עולים כ-40 פאונד + משלוח של 10-15 פאונד. סה"כ 370 ש"ח לפני המיסים וכו'.

בארץ אני לא יכול לקנות פנס אחד במחיר זה. סתם פנס ערפל (של HELLA או CIBIE) לא ממש מתאים, בגלל אופן חיבור של פנס לפגוש - חיבור אחורי, במקום עליון.

לגבי הראשיים - החנות בהונג-קונג שולחת רק בדואר שליחים. כבר יש בארץ לפחות שני רכבים עם פנסים כאלה. אני סתם מודאג

לגבי התקן.

אפרופו גל-אור. בדקתי אצלם לגבי חיישן חום שמן לאותו שלי. דגם נדיר, שהותקן רק בדגם ספיציפי. בקטלוג יש, במלאי אין. להזמין אי אפשר. בסוף מצאתי באי-ביי, ב-120 ש"ח כולל משלוח פנים אירופאי....

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...