Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאבא שלי כבר הרבה זמן יש חלום העונה לשם פיאט 500 אספנות.

השנה החלטנו במשפחה להפתיע אותו ולקנות לו כמתנת יום הולדת (וגם חצי יובל לנישואים) פיאט 500.

בארץ נראה לי לצערי שיהיה קשה למצוא אחת כזו.

השאלה היא, האם ניתן לייבא לארץ פיאט כזו?

במידה וכן, הכיצד?

עלויות ייבוא?

תודה לעוזרים

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=248474&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98

בשבוע שעבר הבחנתי שהרכב עדיין עומד באותו המקום, מעלה אבק, בוץ ולשלשת יונים. עדיין חלונות ודלתות פתוחים וכמדומני שמישהו כבר קילף גריל ופנס איתות.

זה רק ענין של זמן, שהעיריה תהפוך אותו לגרוטאה, כי כמו שהוא מתחיל להראות, זה הופך למפגע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
עדיין חלונות ודלתות פתוחים וכמדומני שמישהו כבר קילף גריל ופנס איתות.

אתה בטוח שזה 500? איזה גריל אפשר לקלף מ-500? מכסה המנוע? אולי תשים תמונה?

:turn-l:
פורסם

אז פירקו.

בקרוב כל האוטו הזה יפורק ע"י ילדים. החופש הגדול מגיע וזה אחלה צעצוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הכל תלוי באיזה מצב אתה רוצה להביא את הרכב. לפני שיפוץ או משופץ נוצץ כמו מהמפעל?

יותר הגיוני להביא רכב במצב מיכני טוב, חיצונית גרוע. כזה אפשר להשיג באירופה ב 2000-4000 יורו (תלוי במצב)

על זה תוסיף משלוח באוניה וגרר אם צריך, עוד איזה 500 דולר ומיסים שזה הסכום ששילמת באופן גס + ההובלה.

הערכה גסה שלי, זה יכול לעלות לך 5000-6000 יורו (כ 30,000 ש"ח) לפיאט 500 נוסעת שזקוקה לפחחות או צבע.

אם תרצה רכב במצב שאינו דורש שיפוץ (מצב תצוגה), זה יכול להגיע גם ל 50000 ש"ח ויותר.

זו פחות או יותר ההערכה שלי.

הנה לדוגמא כמה פיאט 500 שתוכל לרכוש באיביי גרמניה:

http://fahrzeuge.shop.ebay.de/items/?_nkw=fiat+500&_sacat=9800&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=fiat+500&_osacat=0

בהצלחה

פורסם

כל הכבוד על המתנה , הגשמת חלום לאבא .

רצוי לייבא פיאט 500 משנות ה - 60 עם הדלתות ההפוכות ..

אי מסכים עם רביב כעיקרון , אבל מעריך שהעלות בארץ אחרי מיסים , הובלה וכד' תגיע ל 30K פלוס ..

לא לשכוח לעטוף את הרכב עם סרט .. :-)

• תוכן חדש...