Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישיבה על רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

גם אתמול נאלצתי להעיר מיספר פעמים (לאותם אנשים) שלא ישבו לי על הרנו!

בהתחלה בנימוס ובאדיבות כמו למשל הצעתי לבחור כרית לתחת שלו שיהיה לו נוח לשבת על כנף הרנו.

אני לא מסובב את הראש ושוב יושבים על הרכב וכאשר אני מתרגז אז התגובות הם כאלה מה יש מה קרה?

אבל אם מישהוא רק יתקרב למוסטנג שלו נראה איך הוא יתנהג ממש גועל נפש .

אני פונה מעל דפי הפורום לכול החברה שאיכפת להם, אם הם רואים אנשים נישענים או מתישבים על רכבי אספנות נא להעיר להם ולא משנה של מי הרכב כי פשוט חבל.(כך אני נוהג לעשות)

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנ"ל קורה תוך כדי המפגש. כנראה תוצאה של עמידה של מספר שעות ללא מקומות ישיבה מסודרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבעיה בלהעיר לאנשים שלא מכירים שיושבים על רכבים שלא מכירים, היא שפעם הערתי לבעל הרכב ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ישבה על רכבי אספנות - גם לי יש בעיות כזו.

:-) אבל ברצינות, בני ל צודק! בפרט אם יש ג'ינס עם ניטים וחגורות שגורמים לנזקים נא תשומת לב כל הנוגעים בדבר מכונית עתיקה היא כמו אשתו של חבר תסתכל תעריץ ובל אל תיגע

תמונה 034.jpg

גיבוי מצלמה ישנה סיצליה ארהב 061.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

לי כבר שרטו פעמיים את הרכב בנוקיה :-(

אתה יכול להעיר לבן אדם, הוא מבקש סליחה ואחרי דקה הוא עוד פעם יושב על הרכב.....:evil:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
הבעיה בלהעיר לאנשים שלא מכירים שיושבים על רכבים שלא מכירים, היא שפעם הערתי לבעל הרכב ...

עדיף להעיר לכל אחד שנשען על הרכב, גם אם זו "טעות" וזה בעל הרכב שנשען בעצמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הצעה:

כשהרכבים במפגש, אין בעיה לשים על הרכב שלט "נא לא לשבת" אפשר להכין שלטים במרוכז. גם אם יהיה שלט כזה על כל רכב שני, אנשים יבינו את הרמז הכללי.

אם יש מישהו במפגש עם מערכת כריזה ברכב (כמו שיש בהרבה ג'יפים) אז ניתן פעם בחצי שעה לכרוז "נא לא לשבת..." ואם יש השקה ולכן יש מערכת הגברה בנוקיה, אפשר להשתמש גם בה

פורסם

ואמש היתי עד לאחד שהיגדיל לעשות, ופשוט פתח דלת של רכב אמריקאי וניכנס פנימה.

בשוע שעבר, סבא חביב הושיב את נכדו בתוך אחת מהמכוניות הפתוחות והעתיקות , הילד החמוד ישב מול ההגה, אבל גם השאיר שם את הארטיק שאכל.

אריה

פורסם

הפיתרון הוא חישמול הרכב במגע עם הרכב הבנאדם יקבל זרם חשמלי שיגרום לו לקום ולא לשבת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נא תשומת לב כל הנוגעים בדבר מכונית עתיקה היא כמו אשתו של חבר תסתכל תעריץ ובל אל תיגע

OLDCAR

נתת דוגמא לא טובה.

יש פתגם שאומר מדינה בלי עבר מדינה בלי עתיד.

מה לעשות חמדנות ופיתוי קיימים עוד משחר ההיסטוריה היהודית תראה ערך דוד המלך ובת שבע,יהודה ותמר,ואם אתאמץ עוד קצת אוכל להביא לך עוד דוגמאות.

הייתי מציע לך להביא כהקבלה את ברכת הלבנה שנאמרת בכל חודש ומצווה להגיד אותה במוצ"ש.

"כשם שאני רוקד כנגדך ואיני נוגע בך, כך אם ירקדו אחרים כנגדי להזיקני לא יגעו בי. תפול עליהם אימתה ופחד, ולמפרע. אמן אמן, סלה, הללויה. ואומר לחברו ג' פעמים, שלום. וילך לביתו בלב טוב".

אבל יש בעייה המפגשים מתקיימים בימי ו' אז אולי נעביר אותם למוצ"ש.

מה דעתך?

ודר"א לא כל אשת איש שווה חמדה.

ומה אם אישתו כונפה?

אהה OLDCAR לשרותך משמעות המילה.

http://www.humor.co.il/kiki/kikipedia.php?wakka=%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%A4%D7%94

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

אותי מעצבנים אלו שנשענים עם מלוא כובד משקלם על האוטו מה שגורם לעיקומים בפח,

אצלי בקורטינה יש נקודה מסויימת שנשענים עליה בכח אז היא נכנסת וצריך לתת מכה מבפנים והפח קופץ בחזרה למקום.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

חחחחה,זה גדול !

מסמל משהו, לא ?

פורסם

פשוא מאוד לדאוג לחיבלול ואם יש צורך לשים שלטים מפלסטיק על המגבים או הכנפיים נא לא לשבת ולגעת

עופר בן צבי

• תוכן חדש...