Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות קבלת התראת משתמש שניה, אין באפשרותי להביע את דעותי האמיתיות מעל דפי הפורום

החל מהיום יפורסמו חמשירים ותמונות של רכבים בלבד!

עם המשתתפים הסליחה

רן

לתשומת לב

מסרים על התנהלות CF ופורום רכבי אספנות יימחקו לאלתר

רז ובני מנהלי הפורום

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי אני איתך:mm_yeah:.

גם בעד שהפורום, ומועדון החמש. יהיה להם עיניין משותף אחד והוא רכבי אספנות.

לא יותר מזה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני גם לא מבין למה הפורום הרשמי של המועדון לא נמצא בתוך האתר הרישמי של המועדון.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

רן שנתחיל לאסוף מכוניות רוסיות משנות השישים? נראה שזה ילך טוב בפורום.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם
אני גם לא מבין למה הפורום הרשמי של המועדון לא נמצא בתוך האתר הרישמי של המועדון.
אני אסתכן ואנחש שהסיבה לכך היא רייטינג אפסי של האתר ההוא.

גם כך גולש בפורום הזה מספר מאוד מצומצם מכלל חברי מועדון החמש (לטענת אנשי המועדון).

בפורום הסגור של מועדון החמש גולשים עוד פחות (שוב, לטענת אנשי המועדון).

אם הפורום הרשמי יעבור לאתר מועדון החמש, הוא יתפוגג באותו הרגע (והפורום הזה יפרוס סוף-סוף כנפיים וימריא).

זה למה.

פורסם

יש לי רעיון בואו נשלם 240 שקלים ונשטלח כל היום במועדון החמש ונעשה אנרכיה כואותית מושלמת נפוצץ ישיבות נמלא בעשן מפגשים (איזה כיף יהיה אפשר להכנס לחניה ) , א נ ר כ י ה

הרי 240 שקלים זה סכום כזה פעוט לטובת הנזק שאני יכול לגרום בתור חבר מהשורה!

WTF?!

שורה תחתונה נמאס לי שסותמים לי את הפה (במיוחד שאני משתדל לשמור על תרבות דיון שלא אופינית לי)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
יש לי רעיון בואו נשלם 240 שקלים ונשטלח כל היום במועדון החמש ונעשה אנרכיה כואותית מושלמת נפוצץ ישיבות נמלא בעשן מפגשים (איזה כיף יהיה אפשר להכנס לחניה ) , א נ ר כ י ה

הרי 240 שקלים זה סכום כזה פעוט לטובת הנזק שאני יכול לגרום בתור חבר מהשורה!

WTF?!

שורה תחתונה נמאס לי שסותמים לי את הפה (במיוחד שאני משתדל לשמור על תרבות דיון שלא אופינית לי)

התגובה הכי חכמה שקראתי בזמן האחרון.

ולי אין אפילו רכב אספנות, אני פשוט תומך בחופש הביטוי (בטח ובטח אם שומרים על רמה).

אנשים שילמו בחיים שלהם כדי לשמור על החופש הזה. פה מדובר רק ב240 שקלים (מים לרדיאטור עולה יותר...)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כיוון שהשרשור הגיע לגיל מופלג של 12 שעות, אני אסתכן ואומר פה שוב, שאני, ובטח עוד רבים כמוני, אשמח להשתתף בפורום מקביל בנושא אספנות, שאיננו הפורום הרשמי של מועדון החמש, בו אוכל להרגיש שווה בן שווים. אין בדברים אלו שום ביקורת על הדרך בה מנוהל פורום אספנות ואינני מציע שום שינוי בדרך בה הוא מנוהל!

:turn-l:
פורסם

להרוס יכול כל טיפש לבנות ולתקן יכול רק חכם

תפסיקו לחפש מומים ופגעים חדשים או ישנים. המועדון מטרתו רכבי אספנות ובזכותו של מועדון החמש מצאנו בעשרים השנים האחרונות פורום לתחביב שלנו. אף אחד לא כופה על מישהו להצטרף למועדון אבל סתם להעלות באוב דברים מהעבר ולהטיח האשמות לא עושה כלום. מי שלא עושה לא טועה. מי שעושה בודאי טועה פה ושם אבל יש לבחון את הדבים במכלול והמכלול מראה שהמצב טוב מאוד. להציע, אפילו בצחוק, להצטרף למועדון כדי להרוס אותו זו בריונות לשמה. חסרים טרור ובריונות? אני מכיר את רוב הנפשות הפועלות ואף אחד מהם אינו בריון אבל ישנם בינהם כאלה שלא מסוגלים להתאפק אפילו קצת קצת ונהנים "מדקירה" פה שם כדי לעשות מהומה על לא דבר. אני מציע כי שכל הצדדים ינסו להתרכז בענין האספנות נטו ויעזבו את הפוליטיקה, אפילו אם לדעתם היא פוליטיקה של אספנות. עזבו כעסים זה רק עושים התקפי לב ואולכוס. נסו את זה חודש חודשיים בהם נתעסק רק בצד של רכבים ויחסים אישיים בונים כמו ברכות ולהבדיל השתתפות בצער, ותראו פורם נעים יותר ואולי עוד בסוף נהיה כולנו חברים לא רק באותו הפורום אלה באותו המועדון וניסע... ביחד לעבר עתיד טוב יותר

שבת שלום

נ.ב.

לכל אלה שרוצים להגיב בהסברים והצהרות מדוע מה שהם חושבים כל כך חשוב תנסו לעשות את האבחנה בין חופש דיבור ואנרכיה. חופש דיבור אינו רשות לאנרכיה וכאוס. אני יודע שיש אי הסכמה ודעות אחרות אבל צריך להבחין בין עיקר וטפל ובזה חטאנו כולנו. זה פורום של רכבי אספנות. אולי תבקשו לפתוח פורום של פוליטקת אספנות ושם נוכל לאוורר את הדברים שיהיה בהם ענין לבאי הפורום של פוליטיקה באספנות

שלמה דן גדרון

פורסם

"נ.ב.

לכל אלה שרוצים להגיב בהסברים והצהרות מדוע מה שהם חושבים כל כך חשוב תנסו לעשות את האבחנה בין חופש דיבור ואנרכיה. חופש דיבור אינו רשות לאנרכיה וכאוס. אני יודע שיש אי הסכמה ודעות אחרות אבל צריך להבחין בין עיקר וטפל ובזה חטאנו כולנו. זה פורום של רכבי אספנות. אולי תבקשו לפתוח פורום של פוליטקת אספנות ושם נוכל לאוורר את הדברים שיהיה בהם ענין לבאי הפורום של פוליטיקה באספנות"

באמת שהתאפקתי לא להגיב.

על איזה חופש דיבור אתה מדבר בדיוק?

על סתימת הפיות? על מחיקת ההודעות הסוחפת? על הסרה של שרשורים שלמים ללא סיבה אמיתית?

על התראות שוא לרן שושני על מנת לסתום את פיו? האין זו בריונות?האם כל מה שאינו תואם חד ערכית דעות "מקובלות" נידון למחיקה, להגדרה של בריונות וקריאה לאנרכיה?

אני מאמין כי כעת גם אני אטופל כבריון שואף אנרכיה ומפר כללים.

זאת ועוד, אני בטוח, על פי נסיון העבר כי התגובות יהיו אישיות ולא עינייניות-גם לזאת כבר הורגלתי.

רן.

פורסם

מאד מאד התאפקתי!

מזה הרבה זמן שאני מחפש קרן אור שתמשוך אותי חזרה למועדון.

אני את רן לא מכיר אישית, אך ברגע שהחברה במועדון יתחילו להקשיב ולקבל גם רעיונות של אנשים טהורים אחרים,

אני ועוד המון נוספים נצטרף למועדון.

לתחביב שלנו חשוב מועדון מאוחד גדול וחזק.

יחי חופש הביטוי

שמעון

פורסם

קשה לי שלא להגיב

לגבי "oldcar" חיכיתי וציפיתי וזה בא היה כל כך ברור שתרשום משהו מסוג זה.

מישהו אמר חופש ביטוי לא?

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

• תוכן חדש...