Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"היינו שישה ..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו שישה, כתוב על הקיר

נשארנו שלושה, אם סופרים גם אותי

כל המנטות שהיו לי, עוברות לי בראש עכשיו

היום נפרדתי מהמנטה הכחולה והחומה שלי. חמש שנים אני נלחם על הרכבים האלה.

את החומה הצלתי מגריטה, הכחולה עם רישיונות דפוקים ולכן פורקה לחלקים. קשה לי מאוד להפרד מהכחולה מכיוון שהיא הסיבה שהתאהבתי במנטות מלכתחילה (בעזרתו הנדיבה של דרור).

ההזדמנות הזו אפשרה לי להזכר גם במנטה הלבנה שהייתה לי בעבר וגם פורקה לחלקים (ולפני כמה חודשים נגנבו לי רוב החלקים שלה בגלל גנבי הברזל).

סיבת המכירה היא שלא ראיתי את עצמי מגיע לשפץ את המכוניות האלה בכמה שנים הקרובות ולכן החלטתי למכור ולתת למישהו אחר את הכבוד להחזיר אותם לכביש.

הבעלים החדש בחור רציני מאוד (מכונאי בעל מוסך בפ"ת) שבעבר הייתה לו מנטה B שהלכה בתאונה עם משאית.

בנוסף יש לו רנו אקספרס מהדור הראשון (שנת 79 אם אני זוכר נכון) במצב ממש יפה.

אני מאחל לו המון בהצלחה בהמשך הדרך ואני בטוח אהיה שם לעזור לו בחלקים, ספרות והזמנת חלקים מאיביי.

זו הפרידה השניה שלי השבוע מרכב אהוב, תוך 48 שעות צמצמתי את צי הרכבים שלי ב-50%, לא נראה לי שהייתי כ"כ מדוכא בחיים שלי :-(

a.JPG

aa.JPG

aaa.JPG

aaaa.JPG

aaaaa.JPG

aaaaaa.JPG

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יובל, תודה רבה על הנכונות לעזור אבל כבר הסתדרתי בסוף. מצטער, מרוב הבלאגן בסוף שכחתי לעדכן אותך.

יש לי 3 אהבות נוספות, נקווה שגם אותם אני לא אצטרך למכור בקרוב, כי אם זה יקרה אתם תמצאו אותי עם וורידים חתוכים או מאושפז בגהה.

פורסם

חס ושלום,לכל דבר בחיים יש סוף וגם למכוניות היפות,מקווה מאוד שתמצא אהבה חדשה שתהפוך אותך למאושר יותר.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מבין אותך, גם אני השבוע נפרדתי מהטריומף וכמו שפירסמתי כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266244

כנראה שהיא לא ממש רצתה לעזוב.

היום אני קצת מדוכא, למרות שיש לי כבר אהבה חדשה בתהליך שיפוץ.

בהצלחה בהמשך:wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שתי שאלות לי אליך

1:מה הכוונה רישיונות דפוקים? מכיוון שרשיון הינו מסמך נייר לא הבנתי איך הוא יכול להיות דפוק. אשמח להסבר מעמיק יותר.

2:בשנת 1979 הייתה רנו אקספרס? עוד לא נתקלתי בדגם רנו אקספרס משנת ייצור 1979

היינו שישה, כתוב על הקיר

נשארנו שלושה, אם סופרים גם אותי

כל המנטות שהיו לי, עוברות לי בראש עכשיו

היום נפרדתי מהמנטה הכחולה והחומה שלי. חמש שנים אני נלחם על הרכבים האלה.

את החומה הצלתי מגריטה, הכחולה עם רישיונות דפוקים ולכן פורקה לחלקים. קשה לי מאוד להפרד מהכחולה מכיוון שהיא הסיבה שהתאהבתי במנטות מלכתחילה (בעזרתו הנדיבה של דרור).

ההזדמנות הזו אפשרה לי להזכר גם במנטה הלבנה שהייתה לי בעבר וגם פורקה לחלקים (ולפני כמה חודשים נגנבו לי רוב החלקים שלה בגלל גנבי הברזל).

סיבת המכירה היא שלא ראיתי את עצמי מגיע לשפץ את המכוניות האלה בכמה שנים הקרובות ולכן החלטתי למכור ולתת למישהו אחר את הכבוד להחזיר אותם לכביש.

הבעלים החדש בחור רציני מאוד (מכונאי בעל מוסך בפ"ת) שבעבר הייתה לו מנטה B שהלכה בתאונה עם משאית.

אני מאחל לו המון בהצלחה בהמשך הדרך ואני בטוח אהיה שם לעזור לו בחלקים, ספרות והזמנת חלקים מאיביי.

זו הפרידה השניה שלי השבוע מרכב אהוב, תוך 48 שעות צמצמתי את צי הרכבים שלי ב-50%, לא נראה לי שהייתי כ"כ מדוכא בחיים שלי :-(

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מקווה שהמנטה החומה תזכה לחזור לכביש ושתהיה בידים טובות מקצועיות ואוהבות .

אלעד , שים פוקוס על מה שיש לך , לא בריא להתפרש יותר מידי ,

שלא יהיו לך מחשבות חרטה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
שתי שאלות לי אליך

1:מה הכוונה רישיונות דפוקים? מכיוון שרשיון הינו מסמך נייר לא הבנתי איך הוא יכול להיות דפוק. אשמח להסבר מעמיק יותר.

2:בשנת 1979 הייתה רנו אקספרס? עוד לא נתקלתי בדגם רנו אקספרס משנת ייצור 1979

הוא התכוון לרנו 4 טנדר (לא זוכר את השם של הדגם).

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

לא רנו 4 טנדר. מדובר ברנו אקספרס שבנויה על הדור הראשון של הרנו חמש ולא על הדור השני כמו שכל מה שראיתי עד היום. אמרתי שאני לא סגור על השנה.

רישיונות דפוקים אלו רישיונות שבעל הרכב הפקיד בטעות לפירוק וכיום לא מוכן לעזור לך לסדר אותם (במקרה של המנטה הכחולה) או שהרכב מעוקל (במקרה של המנטה הלבנה).

פורסם

עם כל הצער שבעיניין, זה עדיף.

לרוב, מי שמיתפרש על רכבים רבים, בסוף נותר בלי כלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

85 או 86, לא לפני.

יותר טוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ

בהצלחה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בקשר לרנו,

הנה תמונה של ההיסטוריה הקצרה של מסחריות מבית רנו

kangoo.jpgexpress_f.jpgexpress.jpgr4f.jpg

האקספרס הראשונה הוצגה ב 86 .

בקשר למנטות,

כל הכבוד על ההחלטה.

למרות הקושי שבעניין, עשית את ההחלטה הנכונה והבוגרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...