Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקבלה ידיעה שהקורבט האדומה שנגנבה מחיפה נמצאת בנצרת או בשפרעם, משופשפת לקראת החלפת צבע. מי שמכיר מוסכים ופחחיות באזור או שסתם מסתובב שם, בבקשה לפקוח עיניים, להתעניין, לשאול שאלות.

תודה,

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

לפני שאתה עושה בלגן ומזמין ניידות, אם יש לך מידה מדוייק סע ליבדוק מכוון שבזמן האחרון הגיעו כמה קורבטים חדשים לארץ

וחבל סתם לעשות בעיות לכל מיני אנשים.

טל

פורסם

יש קורבט במוסך ברעננה אצל איציק ושתי קורבטים בראשון אחת אחרי צבע חדש לאותו בחור אולי תשלח 2.5 ניידות לבדוק

Knowledge Is Horsepower

פורסם
נתקבלה ידיעה שהקורבט האדומה שנגנבה מחיפה נמצאת בנצרת או בשפרעם, משופשפת לקראת החלפת צבע. מי שמכיר מוסכים ופחחיות באזור או שסתם מסתובב שם, בבקשה לפקוח עיניים, להתעניין, לשאול שאלות.

תודה,

T

הנה אני שואל שאלות:

למה אתה פותח עוד ועוד שרשורים באותו הנושא?

למה זה משנה של מי האוטו?

כן, אני מבין את הכאב שכרוך בגניבת רכב (לי עצמי גנבו יותר מפעם אחת). כן, אני חושב שאני מבין את הכאב שכרוך בגניבת רכב מיוחד (לחבר טוב שלי זה קרה לא מזמן), אבל מכאן ועד להתייחס בשחצנות אל כל מי שמנסה לעזור, הדרך רחוקה עד מאוד, וחבל שכך.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אני גר בשפרעם ומסתובב המון ויש לי המון חברים שקשורים לעולם הרכב, ועד עכשיו לא יצא לי לשמוע על קורבט שנכנסה לפה.

שונא גזענים !.

פורסם

בעל הרכב ציין שהרכב קשור אליו סנטימנטאלית כיוון שהוא נבנה על ידו ועל ידי אחיו יחדיו. לא הבנתי איך הרכב עדיין עם לוחיות קליפורניה אם הוא עבר תאריך ארוך כל כך של שיפוץ הקשר אותו סנטימנטאלית אל האחים.

ולמה הוא לא משתמש בכוחותיו המיוחדים למציאת הרכב? (אם לא אז לפחות לגרד עוד איזה 5K $ ולקנות חדשה, יש אלפים בארה"ב.. לוחית קליפורניה כלולה במחיר :-) )

• תוכן חדש...