Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מפלג של גולף gti עם הזרקה מכנית מאיזו פירוקיה באנגליה. (למותר לציין שאפילו לא חלמתי למצוא כזה בארץ). שילמתי לבחור ב-paypal, וכעבור שבוע כששאלתי אם הוא שלח את זה הוא טען שהוא לא קיבל את הכסף. עבר עוד שבוע ושוב- הכסף לא הגיע. עשיתי תביעה בפייפל ובסוף המוכר החזיר לי את הכסף וטען שהיה להם בלבול.

טוב, איבדתי בו אמון ולכן המשכתי לחפש את זה במקומות אחרים.

בינתיים קיבלתי הודעה מהמכס על חלק שהגיע אלי, והייתי בטוח שזה צינור מים, נמחק שלשום החלק הגיע לסניף הדואר, ולא הבנתי למה הצינור כ"כ כבד. פתחתי את החבילה והמפלג הנדיר חייך אלי מבפנים.

כנראה שלחו לי אותו בשניה ששילמתי כי תוך שבוע זה כבר היה בארץ- עוד לפני שהמוכר אמר לי שהוא לא קיבל את הכסף.

נמחק והמפלג במצב ממש טוב.

נמחק

פורסם

תשלח למוכר את הכסף!!!

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

יש דברים שלא מספרים,

אפשר לדעת מה הפרוצדורה של קבלת מכתב מהדואר לשחרור חבילה אבל אתה רוצה שהיא תגיע אליך לסניף הקרוב לבית ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מנפלאות איביי

אני הזמנתי לקליאו מצערת ב-50 פאונד כאשר בארץ היא עולה יותר מ-3K ש"ח. מקווה שעידן האינרנט יפגע משמעותית בתמחור החלפים אצל היבואנים שהוא פשוט מוגזם בצורה מופרזת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא הבנתי כלום מהסיפור, במיוחד כאשר יש דברים, שכתוב "נמחק", ואני לא מצליח לדמיין כללה, שהייתה אמורה להיות שם ונמחקה- אז, מה היה כתוב שם?:roll: ומי שלח למי, מי קיבל את הכסף, מי לא קיבל?:roll::roll::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא הבנתי כלום מהסיפור, במיוחד כאשר יש דברים, שכתוב "נמחק", ואני לא מצליח לדמיין כללה, שהייתה אמורה להיות שם ונמחקה- אז, מה היה כתוב שם?:roll: ומי שלח למי, מי קיבל את הכסף, מי לא קיבל?:roll::roll::roll:

גנאדי

אני אספר לך בהזדמנות 8)

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זה היסטוריה אחי.

פורסם

אחת המסקנות שלי מהקניות באיביי היא שבד"כ המוכרים כן שולחים את המוצר בזמן ובד"כ העיכוב הוא כאן בארץ,לי קרה פעמיים שהחבילה שכבה בדואר אבל ידעתי עליה רק כשהגיעה הודעה שנייה,לא צריך לציין שהודעה ראשונה כלל לא הגיעה.

פורסם
אחת המסקנות שלי מהקניות באיביי היא שבד"כ המוכרים כן שולחים את המוצר בזמן ובד"כ העיכוב הוא כאן בארץ,לי קרה פעמיים שהחבילה שכבה בדואר אבל ידעתי עליה רק כשהגיעה הודעה שנייה,לא צריך לציין שהודעה ראשונה כלל לא הגיעה.

אכן, גם אני בעיקר מקבל הודעות שניות

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...