Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כאשר ניסיתי לבטח את רכבי בביטוח מקיף אצל חמדה, נתקלתי בבעיה עם הערכת השמאי (לא שמאי של יצחק לוי), מכיוון שאין בחוות הדעת קוד דגם לרכב.

חמדה ניסתה בכל זאת לבטח את הרכב והתשובה שקיבלה מחברת הביטוח הינה שללא קוד דגם אין אפשרות לבטח את הרכב.

משיחה עם השמאי שלי הבנתי שלרכבי אספנות אין קוד דגם, וזו הסיבה שבגללה צריך הערכת שמאי, מאחר שהביטוח הינו על פי מחירו של הרכב, דבר שנשמע הגיוני למדי.

בכל מקרה, מה אתם מציעים לעשות, לפני שאני משלם גם ליצחק לוי על הערכתו (עוד 700 ש"ח בערך).

תודה,

שחר

עריכה:

משיחה עם יצחק לוי שמאות רכב נאמר לי כי קוד הדגם שהם נותנים הינו קוד שהם ממציאים!!!

נראה הגיוני למישהו? אולי למישהו יש כבר קוד דגם לרכב הזה (השמאי של יצחק לוי גם אמר שלעיתים כבר נתנו חוות דעת על רכב דומה, אז הקוד דומה)?

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
שלום רב,

אולי למישהו יש כבר קוד דגם לרכב הזה ?

שחר

אין לי עיצה בנושא קוד הדגם אבל יעזור אם תפרט באיזה רכב מדובר. (בחתימה שלך יש שניים)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...